julekaffeelskere julekaffeelskere

De bedste julegaver til kaffeelskere

Af Lavazza Team 3 minutter

Når julen nærmer sig, går det op for dig, at du har brug for gode ideer til, hvad du kan lægge under juletræet til dem, du holder af. Hvis de er glade for kaffe, er du kommet til det rette sted, da vi i den næste artikel vil give dig et par julegaveideer til kaffeelskere, som er uundværlige på din ønskeliste!

Espressogavesæt med personlige kopper

Et personligt og flot designet sæt med krus er helt klart en gavemulighed, du bør overveje for at gøre kaffeoplevelsen om morgenen endnu mere behagelig og skøn for en, du kender! Personlige kaffesæt og julekrus til par er normalt en overkommelig gave for alle, som kan omfatte initialer, navne, karikaturer eller poetiske beskeder. De er for det meste fremstillet i porcelæn og kan have forskellige former og størrelser, fra espressokopper til rummelige krus. Men uanset, hvad man vælger, vil de være unikke og perfekte til brug i hverdagen!

glaskaffekop
espressokop af glas

Æske med kaffebønne fra hele verden

Er dette dit valg, får din gavemodtager en vidunderlig jordomrejse, med kaffe fra hele kaffe! En æske med prøver på kaffebønner er en god idé til nysgerrige kaffeelskere, som kan lide at udforske de nye forfinede gourmet-smagsvarianter fra hele verden. Du kan vælge mellem flere størrelser og løsninger, alt efter dine behov, med utallige forskellige kvaliteter og udsøgte variationer fra prisvindende ristere fra Sydamerika til Afrika og Asien. Det vil med garanti blive en fantastisk jordomrejse!

Hvorfor ikke vælge Lavazza ¡Tierra!, et udvalg af håndplukket økologisk Arabica, kendt for sin delikate, glatte og frugtagtige blanding samt sin intense vedholdenhed over tid, som giver bæredygtighed til planeten!

 

Et smart krus med temperaturkontrol

Hvor mange gange har du prøvet at lave den perfekte bryg og blive distraheret af kolleger på arbejdet, før du vender tilbage til dit skrivebord, hvor du finder ud af, at din kaffe er blevet kold. Det har vi allesammen prøvet. Dette kan undgås ved at bruge et selvopvarmende krus. En LED-lampe fortæller dig, når din kop når den perfekte temperatur for din kaffe på 57 grader, hvilket du nemt kan ændre. En anden god gaveidé til vinteren, hvor kolde temperaturer truer dit krus!

En velsmagende vinterkaffeblend

Juletiden er altid en særlig tid, hvor sneen falder udenfor, mens der er ild i kaminen og den ene middag med familie og venner afløser den anden. En intens vinterkaffeblend med sin typiske kraftige ristede aroma og noter af gæret frugt, chokolade og krydderier, der er særligt velegnede til mælkebaserede drikke såsom cappuccino og macchiato, bør betragtes som en dejlig gave og en velsmagende måde at afslutte et festligt måltid på.

En kaffeske

Lad os vende tilbage til det basale og se på en ting, der helt sikkert vil blive sat pris på og fundet nyttig! Det er helt sikkert nemmere at måle kaffe op med enske, som kan være en god idé til ekstra tilbehør uanset, om du allerede har købt kaffebønner eller en kaffemaskine!

kaffeske
lavazza kaffeske kollektion

Et rejsekaffekrus

Et flot rejsekaffekrus. kan være den ideelle gave til dem, der ofte går ture, elsker at vandre eller blot foretrækker jævnligt at tage kaffe med på arbejdet.
De er praktiske, kan medbringes overalt og er designet til at tage varme drikke med, når du skal ud. Fås i flere forskellige farver og er fremstillet af plastik eller rustfrit stål. Det sidste anbefales, da de er nemmere at gøre rene og kan holde varme drikke varme i længere tid. De kan også gøres personlige, hvilket gør dem til en rigtig god kaffegave!

 

En mælkeskummer

Findes der noget som en cappuccino eller varm kakao, når det sner udenfor? Lavazza MilkEasy kan piske blødt og cremet mælkeskum, som er varmt eller koldt. Varm kroppen op i juletiden med velsmagende varme drikke! Lavazzas mælkeskummer med magnetisk induktion giver dig mulighed for at udfolde din kreativitet ved at brygge en række vidunderlige traditionelle italienske kaffeopskrifter, uden at skulle forlade dit behagelige vinterhi!

Nu, da vi har delt nogle af de mest spændende og sjove ideer til en julegave, behøver du ikke gøre andet end at beslutte dig for, hvilke af dem, der passer til dem, du holder af og snart skal bruge juletiden sammen med!

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.