ALT alt

FORTÆLLINGER UD OVER KAFFE

Lad os fejre International Kaffedag

Kaffe er mere end bare en drik; det er et kulturelt fænomen, en fælles oplevelse, et øjeblik af forbindelse. Over hele verden har folk deres helt egne kafferitualer, der går ud over den enkle handling at lave og drikke kaffe.

Lavazzas mission er at anerkende og hylde de mange betydninger, som kaffe har, og skabe plads til alles kaffehistorie.

Lad os sammen fejre International Kaffedag ved at dele alt det gode, som kaffe kan gøre, som at give en anden chance: Det er, hvad Lavazza har forpligtet sig til gennem A Cup of Learning-programmet siden 2017.

Selvstændiggørelse gennem A Cup of Learning

I hjertet af vores hyldest ligger A Cup of Learning, et kaffetræningsprogram udviklet med eksperter fra Lavazza Training Centre. Dette initiativ afspejler vores koncerns engagement, Blend for Better, i at styrke mennesker fra sårbare samfund gennem viden og ekspertise inden for kaffe.

Der tilbydes to specifikke træningsveje, især til unge mennesker, der søger muligheder inden for kaffeindustrien. En hvor der undervises i, hvordan bearbejdning af grøn kaffe fungerer, og en anden hvor der undervises i de nødvendige færdigheder til at blive barista.

Det er sådan, at kaffe har skabt en ny chance for mere end 380 unge voksne fra 16 lande, og har transformeret deres passion for kaffe til en professionel mulighed.

A Cup of Learning er ikke kun et træningsprogram, det er en mulighed for at blomstre.

Ligeledes er kaffe meget mere end bare kaffe, da det har mange forskellige betydninger.


Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.