Om sommeren kan kaffedrikkere tænkes at få lyst til en af følgende sommerkaffedrikke til at køle sig ned med.
Mange af os overvejer måske at skifte fra varm kaffe til iskaffe om sommeren. Indrømmet, intet kan sammenlignes med en forfriskende opskrift på iskaffe , når du befinder dig i den varme sommersol, uanset om du bruger din tid på stranden, griller eller er på vej til et udendørs eventyr med dem, du holder af, eller dine venner.
I denne artikel ser vi på tre sommerkaffedrikke der kan hjælpe dig med at køle ned, når varmen bliver for kraftig.
Kombinationen af kaffe og appelsinjuice kan forekomme en smule speciel, men den er simpelthen guddommelig! Denne dejlige morgenmadsdrik vil gøre din morgen forfriskende og aktiv, og den tilføjer et strejf energi med sin komplekse og kølende smag! Lad os se, hvordan den tilberedes i et par enkle trin!
Du kan enten bruge espresso, en koncentreret koldbrygget kaffe eller en anden intens bryg efter eget valg. Appelsinjuice kan du finde i dit lokale supermarked eller presse det selv – hvilket er vores foretrukne måde at gøre det på. Denne drik er nem at lave: Fyld et glas omkring ⅔ op med is lige før appelsinjuicen hældes i. Derefter hældes kaffen over appelsinjuicen, og til slut pyntes drikken med en skive appelsin.
Din kolde bryg med appelsin er klar! Tag en slurk, og du vil blive overrasket over denne fantastiske og vovede kombination!
På en varm sommerdag er der kun én ting, der måske er bedre end en limonade med isterninger: en lækker iskaffe med limonade. Denne drik er populær i Sverige, hvor den kaldes for Kaffelemonad. Der er dog ingen grund til at rejse til Sverige for at smage denne drik, da den hurtigt kan laves derhjemme med tre enkle ingredienser:
Kom kaffe, citron og sukker i en krukke, og hæld din kølige kaffe i et henkogningsglas eller en cocktailshaker og tilsæt citronsaft og sukker eller honning alt efter, hvad du foretrækker. Rør det sammen, som var det en cocktail. Fyld derefter et højt glas mindst halvt op med is. Hæld tonicvandet over isen, inden kaffeblandingen tilsættes. Pynt med citron, og server med det samme.
Nogle variationer eller tips? Lad os koncentrere os om kaffe ! Hvilket valg er bedst? Koldbrygget er slet ikke dårligt, da det smager sødt og krydret og allerede er afkølet. Denne opskrift er dog en af de lækreste sommer-espressodrikke: et shot espresso eller to vil helt sikkert gøre din iskaffe-limonade mere intens og aromatisk. Det eneste, du skal gøre, er at eksperimentere og finde ud af, hvilken mulighed der passer dig bedst!
Den tredje drik, vi vil foreslå, er ideel til, når sommeren begynder at vige for efteråret, og hedder Is-macchiato med karamel og græskar. Denne lækre efterårsinspirerede kolde kaffedrik indeholder espresso, vanilje- eller mandelmælk, græskarsirup og karamelsauce.
Du skal kun bruge fem minutter på at brygge denne drik: Græskarsirup, karamelsauce, vaniljemandelmælk eller mandelmælk efter dine præferencer samt to espressoshots og is.
Tilbered dit kaffeshot – svarende til 60 ml – med enten en espressomaskine eller et instant espresso-pulver. Fyld et glas med is og tilsæt 1 spsk. karamelsauce og 1-1/2 spsk. græskarsirup. Hæld vaniljemandelmælk og espressoshots ovenpå. Rør rundt, og nyd den!
Om sommeren er der bogstaveligt talt intet bedre end at sidde udendørs for sig selv eller i godt selskab med en forfriskende iskaffe, se på solnedgangen og tage et minuts hvile. De iskaffer, vi har nævnt, er nogle af de bedste sommerkaffedrikke, når det bliver for varmt til en almindelig kaffe, og du bare mangler noget køligt og lækkert, du kan nyde!