ALT ALT

LAV KRÆMMERHUSE MED KAFFE OG CHOKOLADE SAMMEN MED LAVAZZA

En hurtig og nem opskrift fra Lavazzas mestre. Perfekt på alle tidspunkter af dagen.

Af Lavazza Team 2-3 minutter

Kræmmerhuse med kaffe og chokolade er en lækker variation af den ikoniske isvaffel, som fås overalt i verden.

Isvaflen lavet af vafler eller kiks blev opfundet i 1903 af Italo Marchioni, en italiener fra Cadore, som tog patent på den i Washington D.C.

Her vil vi præsentere dig for denne superlækre variant, som er nem at lave. Kan du forestille dig noget mere lækkert til dessert?

INGREDIENSER

TIL KRÆMMERHUSET

200 g smeltet chokolade

10 g kaffepulver

 

TIL CITRONMOUSSE  

7 g sukker

2 g citronskræl

20 g citronsaft

50 g italiensk marengs

70 g 35 % fløde, halvpisket

2 g husblas

 

TIL ORANGESKUMMET

7 g sukker

2 g appelsinskræl

20 g appelsinsaft

50 g italiensk marengs

70 g 35 % fløde, halvpisket

2 g husblas

 

TIL KAFFESKUMMET

80 g æggeblommer

220 g 35 % fløde

60 g sukker

50 g ristrettokaffe

60 g majsstivelse

40 g vand

8 g rom

ANVISNINGER

SÅDAN LAVES KRÆMMERHUSET

1.    Bland den malede kaffe med tempereret chokolade.

2.    Hæld blandingen i kræmmerhusene.

3.    Vent nogle sekunder. Vend dem rundt for at fordele den overskydende chokolade.

LAV CITRONMOUSSE

1.    Bland sukker med citron- og appelsinskræl, og tilsæt juicen.

2.    Bland det i marengsen, og tilsæt en del af blandingen i den blødgjorte husblas.

3.    Dæk til, og bland med den halvpiskede fløde. 

TIL SIDST

1.    Fyld moussen i kræmmerhusene.

2.    Pynt med kaffebønner, og nyd.  

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.