Back
LAVAZZA HISTORIER
ALT ALT

LAV KRÆMMERHUSE MED KAFFE OG CHOKOLADE SAMMEN MED LAVAZZA

En hurtig og nem opskrift fra Lavazzas mestre. Perfekt på alle tidspunkter af dagen.

Af Lavazza Team 2-3 minutter

Kræmmerhuse med kaffe og chokolade er en lækker variation af den ikoniske isvaffel, som fås overalt i verden.

Isvaflen lavet af vafler eller kiks blev opfundet i 1903 af Italo Marchioni, en italiener fra Cadore, som tog patent på den i Washington D.C.

Her vil vi præsentere dig for denne superlækre variant, som er nem at lave. Kan du forestille dig noget mere lækkert til dessert?

INGREDIENSER

TIL KRÆMMERHUSET

200 g smeltet chokolade

10 g kaffepulver

 

TIL CITRONMOUSSE  

7 g sukker

2 g citronskræl

20 g citronsaft

50 g italiensk marengs

70 g 35 % fløde, halvpisket

2 g husblas

 

TIL ORANGESKUMMET

7 g sukker

2 g appelsinskræl

20 g appelsinsaft

50 g italiensk marengs

70 g 35 % fløde, halvpisket

2 g husblas

 

TIL KAFFESKUMMET

80 g æggeblommer

220 g 35 % fløde

60 g sukker

50 g ristrettokaffe

60 g majsstivelse

40 g vand

8 g rom

ANVISNINGER

SÅDAN LAVES KRÆMMERHUSET

1.    Bland den malede kaffe med tempereret chokolade.

2.    Hæld blandingen i kræmmerhusene.

3.    Vent nogle sekunder. Vend dem rundt for at fordele den overskydende chokolade.

LAV CITRONMOUSSE

1.    Bland sukker med citron- og appelsinskræl, og tilsæt juicen.

2.    Bland det i marengsen, og tilsæt en del af blandingen i den blødgjorte husblas.

3.    Dæk til, og bland med den halvpiskede fløde. 

TIL SIDST

1.    Fyld moussen i kræmmerhusene.

2.    Pynt med kaffebønner, og nyd.  

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.