En af de mest kendte og elskede retter i verden: en lækker opskrift med kaffe bearbejdet af Lavazza.
Oksefilet er en af de mest elskede og kendte retter i verden.
Det er en ret af gammel oprindelse, og den findes i mange varianter i mange lande rundt om i verden.
Det er en lækker og næringsrig kombination af smage, perfekt til frokost eller aftensmad.
Men har du nogensinde tænkt på at tilføje lidt smag af kaffe? Lad os prøve det!
Til tilberedningen af denne lækre, nemme opskrift foreslår vi blends som Prontissimo classico. En ekstraordinær blanding af 100 % Arabica-pulverkaffe, som er blød og afbalanceret med fine noter af karamel.
1 oksefilet
50 g "00" mel
2 æg
50 g rasp
100 g mandelstykker
42 g instant kaffe 40 g sukker
2 appelsiner
2 fennikler
Salt efter behov
Kaffepulver efter behov
Ekstra jomfruolivenolie efter behov
Skær fileten ud i 3-4 cm tykke stykker.
LAV KAFFEN
1. Hæld den i en skål, og læg filetstykkerne i.
2. Dæk skålen med film, og lad det stå og trække.
LAV EN KLASSISK PANERING
1. Lav paneringen ved at placere stykkerne i mel, derefter i æg og til sidst i rasp med mandelstykker.
2. Sørg for, at stykkerne er omhyggeligt dækket af blandingen, og steg dem i ekstra jomfruolivenolie.
3. Fjern den overskydende olie ved at placere stykkerne på et stykke køkkenrulle.
TILBERED SALATEN
1. Tilsæt fennikel i tynde skiver og appelsinskiver.
2. Hæld appelsincitronette over salaten.
Læg stykkerne midt på tallerkenen, tilføj salaten ved siden af og drys stykkerne med kaffepulver.