ALT ALT

OPSKRIFT PÅ OKSEFILET SMAGT TIL MED KAFFE

En af de mest kendte og elskede retter i verden: en lækker opskrift med kaffe bearbejdet af Lavazza.

Af Lavazza Team 2-3 minutter

Oksefilet er en af de mest elskede og kendte retter i verden.

Det er en ret af gammel oprindelse, og den findes i mange varianter i mange lande rundt om i verden.

 Det er en lækker og næringsrig kombination af smage, perfekt til frokost eller aftensmad.

Men har du nogensinde tænkt på at tilføje lidt smag af kaffe? Lad os prøve det!

Til tilberedningen af denne lækre, nemme opskrift foreslår vi blends som Prontissimo classico. En ekstraordinær blanding af 100 % Arabica-pulverkaffe, som er blød og afbalanceret med fine noter af karamel.

INGREDIENSER

1 oksefilet

50 g "00" mel

2 æg

50 g rasp

100 g mandelstykker

42 g instant kaffe 40 g sukker

2 appelsiner

2 fennikler

Salt efter behov

Kaffepulver efter behov

Ekstra jomfruolivenolie efter behov


ANVISNINGER

Skær fileten ud i 3-4 cm tykke stykker.

LAV KAFFEN

1.       Hæld den i en skål, og læg filetstykkerne i.

2.      Dæk skålen med film, og lad det stå og trække.

LAV EN KLASSISK PANERING

1.       Lav paneringen ved at placere stykkerne i mel, derefter i æg og til sidst i rasp med mandelstykker.

2.       Sørg for, at stykkerne er omhyggeligt dækket af blandingen, og steg dem i ekstra jomfruolivenolie.

3.     Fjern den overskydende olie ved at placere stykkerne på et stykke køkkenrulle.

TILBERED SALATEN

1.     Tilsæt fennikel i tynde skiver og appelsinskiver.

2.    Hæld appelsincitronette over salaten. 


TIL SIDST

Læg stykkerne midt på tallerkenen, tilføj salaten ved siden af og drys stykkerne med kaffepulver.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.