ALT alt

Sådan tilbereder du en klassisk wienerkaffe

Fordyb dig i tilberedningen af en lækker wienerkaffe, som Lavazza gør det.

Af Lavazza Team 2-3 minutter

Wienerkaffe er meget nemt at tilberede. Inden for få minutter kan du nyde overdådig mørkristet elegance i hver tår.

Wienerkaffe er en lækker variation af den mest klassiske espresso I denne unikke opskrift kombineres kaffen med smeltet chokolade og fuldendt med et strejf af flødeskum.

De fleste mennesker ved ikke, at opskriften stammer fra traditionen fra de wienske caféer først i det 19. århundrede, og har en historisk værdi, der er anerkendt selv af UNESCO. I en kop wienerkaffe er der en historie af kulturelle møder, litteratur, musik og kunst.

Til denne tilberedelse anbefaler vi at bruge en fyldig og intens blanding, såsom ¡Tierra! Bio Organic.

Er du klar til at tilberede en kaffe, du aldrig glemmer?

UDSTYRET

Kop
Piskeris

INGREDIENSER

Espresso
Chokoladetopping
Creme
Chokoladeflager

ANVISNINGER

1. Hæld 1,5 spsk. chokoladetopping i en kaffekop.

2. Lav derefter en espresso lungo, hæld den i glasset og tilsæt 3 spsk. flødeskum.

3. Drys med chokoladeflager.

Kaffen er næsten klar! Lige om lidt kan du få den skønneste, dejlige kaffe.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.