Lær, hvordan du laver denne forfriskende og meget populære drik med nogle få trin. Gør dine kaffemomenter rigere.
Iskaffe med vanilje er en af de mest elskede og populære varianter af den italienske version af iskaffe.
Den forfriskende iskaffe er typisk for området Salento i Italien.
Iskaffe siges at stamme fra Spanien. I Valencia kaldes den “Café del Tiempo, men helt siden starten af 1600-tallet er den blevet drukket i Salento.
Til denne lækre og nemme opskrift foreslår vi en blend som Crema e Gusto: en afbalanceret, kraftig blend, ideel til dem som synes godt om en velafrundet smag.
1 kop espresso (mokkakande)
150 ml mælk
2 spsk. vaniljesirup
6-8 kaffeisterninger (mokkakande)
LAV ISTERNINGER AF KAFFE
1. Tag nogle isterningbakker, og hæld kaffe i: Det er vigtigt ikke at søde kaffen, for så kan den ikke fryses.
2. Fyld et 300 ml glas op med kaffeisterninger, og hæld 250 ml mælk oveni.
3. Opløs herefter vaniljesiruppen i kaffen.
4. Hæld derefter blandingen over mælken og isen.
Servér din iskaffe med vanilje med et sugerør, så er den klar til at nyde!