VI ER STOLTE AF AT STØTTE

Den nye Lavazza-kalender

Vi skal tage ansvar for vores handlinger.
Daniel Katz, medstifter af Rainforest Alliance
Det, jeg gør for 2030, er at
fremme bæredygtighed.

Mit navn er Daniel Katz, medstifter, bestyrelsesmedlem og tidligere formand for Rainforest Alliance, en international organisation for bevarelse af biodiversitet, som jeg var med til at stifte, da jeg var 24 år. Fyrre år efter grundlæggelsen er Rainforest Alliance nu aktiv i over 80 lande med det formål at bevare den vigtigste biodiversitet, at forbedre betingelserne for det liv, der er knyttet til jorden samt at fremme bæredygtig udvikling.

I vores arbejde hjælper vi bønder med at producere varer ved hjælp af metoder, der bevarer skove, beskytter økosystemer og øger modstandsdygtighed over for klimaforandringer.

Rainforest Alliance certificerer også produkter fra hundredvis af virksomheder over hele verden for at sikre, at de anvendte ingredienser er fremskaffet på en ansvarlig måde. Når et produkt bærer vores lille grønne frø, betyder det, at vores team har arbejdet hårdt for at sikre, at det er produceret efter de bedste sociale og miljømæssige praksisser, fra jord til butik. Rainforest Alliance har hjulpet bønder over hele verden med bæredygtig opdyrkning af mere end fire millioner hektar land, en ubønhørlig fortsættelse af missionen at rebalancere planeten og fremme sundhed for alle på længere sigt. Vi er på vej, 2030!