Til granitaen
Lav kaffen i mokkakanden.
Bland sukker og et stykke af vaniljestangen og bring blandingen i kog.
Hæld det hele i en skål og stil skålen i fryseren.
Rør rundt med en gaffel hver halve time, indtil blandingen er frossen.
Lav kaffen. Bland sukker og et stykke af vaniljestangen med vand og bring blandingen i kog. Tilsæt kaffen, hæld blandingen over i en skål og stil skålen i fryseren. Rør rundt med en gaffel hver halve time, indtil blandingen er frossen.
Rør ricotta og flormelis sammen med en elpisker, indtil en jævn creme opstår. Nedkøl. Rist briochen i ovnen i 5 minutter ved 180 °C.
Server granitaen i et glas. Pynt med en skefuld sød ricotta og en briochevaffel.
Til granitaen
Lav kaffen i mokkakanden.
Bland sukker og et stykke af vaniljestangen og bring blandingen i kog.
Hæld det hele i en skål og stil skålen i fryseren.
Rør rundt med en gaffel hver halve time, indtil blandingen er frossen.
Til ricottacremen og briochevaflerne
Rør ricotta og flormelis med piskeriset, indtil en jævn creme opstår. Stil cremen på køl.
Rist briochen i ovnen i 5 minutter ved 180 °C.
Server granitaen i et glas og pynt med en skefuld sød ricotta og en briochevaffel.
Den ideelle kaffe til denne opskrift