Find ud af mere om bæredygtighed

God kaffe er som en god historie: Det er en fornøjelse at dele den.



Det var under en rejse til Sydamerika i 1935, at Luigi Lavazza udtrykte sin skuffelse over at se destruktionen af kaffeafgrøder, der ikke var blevet solgt. Denne oplevelse påvirkede ham dybt og blev grundstenen i hans vision om, hvordan man driver forretning. Siden da har vi altid haft særligt fokus på den økonomiske, menneskelige, miljømæssige og kulturelle arv i de lande, hvor vi arbejder. I årenes løb er dette blevet til konkrete initiativer i form af støtte til producenterne og deres lokalsamfund, samt i meningsfuld hjælp til organisationer, der arbejder i hele verden. Hvordan gjorde vi det? Ved at dele vores vision og vores engagement med interne og eksterne interessenter.


Lavazzas mål er at skabe en kontinuerlig cyklus, hvori produkt- og procesinnovation, enestående kvaliteter og bæredygtighed understøtter hinanden takket være bidragene fra alle de personer, som samarbejder med os for at forbedre arbejdet, dag efter dag, på vejen til bæredygtig vækst.


”En verden, som ødelægger naturens goder, er en verden, hvor jeg ikke hører hjemme.”

LUIGI LAVAZZA, 1935

Vores engagement

Gennem fire generationer er Lavazza-familiens forretningsform blevet videregivet til producenter, partnere, samarbejdspartnere og forbrugere. Lavazza vil fortsætte ad denne vej og involvere alle interessenter, fordi bæredygtighed er et fælles ansvar.

LÆS MERE

Lavazza Foundation

Giuseppe e Pericle Lavazza Onlus Foundation, som blev grundlagt i 2004, fremmer og implementerer økonomiske, sociale og miljømæssige bæredygtighedsprojekter for at understøtte kaffeproducerende lokalsamfund verden over.

LÆS MERE

Bæredygtighedsrapport

For at kunne rapportere om virksomhedens sociale og miljømæssige præstationer har Lavazza udgivet sin bæredygtighedsrapport hvert år siden 2014.

LÆS MERE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>
Forandringens frontløbere er hovedpersonerne i Lavazzas 2018-kalender.
SE MERE
Kaffeforskningsprogram
En rejse fra Torino til Den Dominikanske Republik for at udforske en verden af bæredygtig kaffe
LÆR ELEVERNE AT KENDE