Find ud af mere om bæredygtighed

God kaffe er som en god historie: Det er en fornøjelse at dele den.


Lige siden 1935 har vi haft en vision for virksomheden, som prioriterer den økonomiske, menneskelige, miljømæssige og kulturelle arv i de lande, som vi opererer i. Gennem årene er dette engagement kommet til udtryk gennem konkrete handlinger, såsom etableringen af den velgørende Giuseppe e Pericle Lavazza Foundation, som siden 2004 har implementeret og promoveret økonomiske, sociale og miljømæssigt bæredygtige projekter i de lokalsamfund, hvor der produceres kaffe. Lavazzas engagement i og udvikling mod bæredygtighed involverer alle vores interessenter, både interne og eksterne, og man har kunnet følge det takket være gennemsigtigheden i vores årlige rapporter om bæredygtighed siden 2014.

”En verden, som ødelægger naturens goder, er en verden, hvor jeg ikke hører hjemme.”

LUIGI LAVAZZA, 1935

Vores engagement

Lavazza har altid prioriteret mennesker først, i vores måde at anskue verden på og i vores arbejde, og vi bestræber os hver eneste dag på at implementere virksomhedens principper og involvere alle vores interessenter. På denne fælles rejse er bæredygtighed og socialt ansvar blevet del af vores virksomhedsbeslutninger og grundlag for vores nye manifest angående bæredygtighed, Blend for Better.

LÆS MERE

Støtte til lokalsamfund

Den ansvarsfølelse, som Lavazza Group har over for de lokalsamfund, vi opererer i, kommer til udtryk gennem promovering og implementering af aktiviteter rettet mod at skabe fælles værdier og at have en positiv indflydelse på det sociale, økonomiske og miljømæssige plan. Drivkraften bag disse aktiviteter er den velgørende Giuseppe e Pericle Lavazza Foundation, der blev grundlagt i 2004 og siden har haft har 30 projekter i 19 land på 3 kontinenter.

LÆS MERE

Rapport om bæredygtighed og tilgangen til målene for bæredygtig udvikling

Ved at underskrive FN’s Agenda 2030 og de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling har Lavazza Group begivet sig ud på en rejse for at integrere principperne for bæredygtighed i alle virksomhedens aktiviteter og processer. Dette engagement er blevet beskrevet på en gennemsigtig måde siden 2014 med udgivelsen af vores rapport om bæredygtighed.

LÆS MERE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaffeforskningsprogram
En rejse fra Torino til Den Dominikanske Republik for at udforske en verden af bæredygtig kaffe
LÆR ELEVERNE AT KENDE