alt alt

ET PARTNERSKAB FOR EN BEDRE FREMTID

Efter 20 års samarbejde er Lavazza den virksomhed, som har dannet partnerskab med Red Barnets i længst tid.

Af Lavazza Team 2-3 minutter

Gennem 20 år har Lavazza Foundation arbejdet sammen med den humanitære hjælpeorganisation Red Barnet om at forbedre livet for piger og drenge med skolegang, sundhedspleje og økonomiske muligheder. 

Denne non-profit-organisation med 25.000 engagerede ansatte i 122 lande har gennem 100 år kæmpet for at redde børn i nød og give dem en bedre fremtid. 

Siden 2001 har Lavazza og Red Barnet samarbejdet om forskellige initiativer i ni forskellige lande: Italien, Yemen, Indonesien, Nepal, Indien, Elfenbenskysten, Kina, Vietnam og Myanmar. Disse initiativer har primært haft fokus på at hjælpe i nødsituationer, skabe sundhed for mødre og deres børn, støtte unge og tage imod mindreårige migranter.  

I de første år af dette partnerskab var fokus på at hjælpe piger, børn, unge og familier, som havde været udsat for konflikter, humanitære nødsituationer eller modgang, såsom jordskælv i det centrale Italien og i Nepal og tsunamien i Indonesien. Derefter blev der givet støtte til udvikling af programmer for sundhed og ernæring i udviklingslande som Indien, Etiopien og Myanmar.  

Med tiden er dette partnerskab blevet styrket gennem støtte til programmer, der beskytter børns rettigheder og deres engagement i Principperne for børns rettigheder og erhvervslivet, det første omfattende sæt principper, der guider virksomheder om alle de tiltag, de kan foretage på arbejdspladser, markeder og lokalsamfund for at respektere og støtte børns rettigheder.

ET LIVSLANGT PARTNERSKAB: VORES AKTUELLE PROJEKTER

En vigtig del af dette partnerskab er for tiden bidraget til internationale programmer, såsom New Horizons, der arbejder for at give unge adgang til erhvervsuddannelser, som kan hjælpe dem til at finde fagligt arbejde i fremtiden.  

A Cup of Learning, et internationalt program implementeret af Lavazza, er også del af dette initiativ med direkte deltagelse af vores eksperter, som har stillet deres viden og energi til rådighed ved direkte at hjælpe 120 unge mennesker med teori og praktik, så de kunne opnå et professionelt certifikat og blive professionelle baristaer. 

Hos Lavazza synes vi, at alle børn har ret til at vokse op under sunde og sikre forhold, og vores mangeårige partnerskab med Red Barnet vidner om dette. Derudover har dette partnerskab været vigtigt i forhold til at ændre livet for tusindvis af børn, som takket være muligheden for at gå i skole, nu har bedre forudsætninger i livet.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.