alt alt

INNOVATION FOR AT BESKYTTE KAFFEPRODUKTIONEN

Vigtigheden af praktisk uddannelse for mindre producenter i Vietnam.

Af Lavazza Team 2-3 minutter

Før du laver kaffe, har hver eneste kaffebønne været på en lang rejse fra såning til høst, og bag hver eneste rejse arbejder mange mennesker på at få det bedste produkt frem til kunderne.

Her er Lavazza Foundation tæt på de lokalsamfund, hvor vi opererer, med programmer for at skabe en bæredygtig udvikling, som forbedrer leveforholdene for hele samfundet.

TÆT PÅ LOKALSAMFUNDENE I VIETNAM

Det er derfor, vi er tæt på landbrugssamfundene i Vietnam, hvor pludselige klimaforandringer, store regnfald uden for sæsonen og lange perioder med tørke er reelle problemer, som påvirker produktionen og arbejdet for 1245 små, lokale producenter.

INNOVATION MOD KLIMAFORANDRINGER

Sammen med Olam og ISLA (Initiativ for bæredygtige landskaber) tilbyder Lavazza Foundation teknisk bistand og uddannelse til mindre vietnamesiske producenter med metoden Farmer Field School. Med dette program udføres der kontrol af jorden for at finde frem til de former for gødning, der skal bruges. Der bygges innovative kunstvandingssystemer, og der plantes træer for at give skygge og dermed beskytte kaffebærrene mod ekstrem sol eller pludselig regn.

Målet er at forbedre effektiviteten af kunstvandingssystemer, reducere udledningen af gasser relateret til produktion og skabe løsninger, der kan håndtere klimaforandringer.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.