alt alt

FORSTÅ BÆREDYGTIGHED VED AT SELV AT VÆRE BÆREDYGTIG

En historie om bæredygtighed – lær at lave kaffe ved at lave kaffen.

Af Lavazza Team 2-3 minutter

Hos Lavazza føler vi, at vi har et stort medansvar for alle de lokalsamfund, vi opererer i. Derfor har vi iværksat et aktivitetsprogram for at få alle medlemmer til at skabe noget af fælles værdi og generere en positiv effekt socialt, økonomisk og miljømæssigt.

Et eksempel er vores praktiske projekt om kaffedyrkning. Hvad handler det om?

PROJEKTET

Vores praktiske projekt, som skal lære bønderne, hvordan de kan skabe en bedre kaffeproduktion og være mere bæredygtige ved at udvikle produktionen og administrationen af deres farme.

EN UDFORDRING FOR LEVEFORHOLD I LOKALSAMFUNDENE

Tæk over, at i Etiopien står kaffeproducenterne over for mange problemer omkring lav levestandard for familier, individuel udvikling af landbrugene og bæredygtig anvendelse af naturlige ressourcer.

Derudover kæmper de med et ineffektivt marked og mangel på redskaber til opbevaring. Derfor støtter Lavazza de etiopiske kaffeproducenter i at lære de teknikker til produktion og administration, som passer bedst til forholdene, så vi alle kan vokse sammen. Lavazza Foundation understøtter et projekt via Farmer Field School-tilgangen, som er en eksperimentel metode, der hjælper bønderne med at forstå, hvordan de kan forbedre kaffeproduktion og kvalitet på bæredygtig vis.

Vi arbejder sammen om at forbedre forholdene i lokalsamfundene og få en bedre kaffe.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.