alt alt

LAVAZZAS REJSE MOD BÆREDYGTIGHED

Vi ønsker, at hver eneste kop kaffe er en unik, innovativ og bæredygtig oplevelse

5 minutter

Siden 1935 har Lavazza haft en vision for virksomheden, som prioriterer den økonomiske, menneskelige, miljømæssige og kulturelle arv i de lande, som vi har opereret i og fortsat opererer i.

Lige fra starten har Lavazza Group sigtet mod at kombinere finesse, bæredygtighed og innovation for at garantere den bedst mulige kaffekvalitet med så lidt miljømæssig påvirkning som muligt.

Ved at gøre det har vi gjort hver kop kaffe til en unik og miljøvenlig oplevelse, som forbrugerne kan nyde til enhver tid uden at skulle gå på kompromis med kvalitet. 

VORES ENGAGEMENT I BÆREDYGTIGHED

Lavazza Groups Blend for Better manifesto repræsenterer vores engagement i  FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling for 2030. Dette manifesto taler direkte til vores ambition om ikke blot at producere kaffe af topkvalitet, men at gøre det på en bæredygtig måde, som integrerer principperne for bæredygtighed i alle vores aktiviteter og processer.

Da Lavazza Group begav sig ud på rejsen mod at integrere disse principper, en af vores mest signifikante indsatser for at gøre en positiv forskel for sociale, økonomiske og miljømæssige forhold, var det gennem produktion af bæredygtige produkter. Et eksempel på dette er et vores mest populære, bæredygtige produkter: Lavazzas økologiske kapsler. Disse kapsler er lavet af komposterbare biopolymer og, vigtigst af alt, så er de biologisk nedbrydelige på 180 dage, hvis de behandles korrekt.

En anden vigtig indsats, som er værd at nævne, er Lavazzas støtte, både økonomisk og andet, til projekter med bæredygtig udvikling, som bidrager til at forbedre arbejds- og leveforhold i de lokalsamfund, hvor vi opererer. Fordi der altid er folk involveret i alle projekter for Lavazza Group, håber vi, at vi gennem disse initiativer kan skabe et arbejdsmiljø, som beskytter folk og livskvaliteten for både dem og deres familier.

VORES CERTIFICERINGER

Ud over de mange projekter og initiativer, som demonstrerer Lavazza Groups innovative og miljøbevidste tilgang, så er vi stolte over at kunne nævne nogle af de certifikater, vi har opnået. Vi har arbejdet ihærdigt, brugt tid og ressourcer på at opnå hver af dem.

· Rainforest Alliance: Dette certifikat betyder, at vi forpligter os til at tilbyde produkter fra farme godkendt af Rainforest Alliance. Dette vigtige kvalitetsstempel er et symbol for brands og virksomheder, som engagerer sig i at drive en økonomisk udvikling, at skabe robuste lokalsamfund og beskytte vores miljø.
 

· TÜV Austria-produktcertificering: TÜV Austria er et certifikat, som viser, at produkter som Lavazzas økologiske kapsler er industrielt komposterbare og lever op til den internationale standard EN 13432. Produkter, som er certificerede af TÜV AUSTRIA, har ofte en signifikant konkurrencemæssig fordel, fordi det er et objektivt bevis på produktkvaliteten.

· Økologisk certificering: Dette certifikat gives til brands og virksomheder, som tilbyder et produkt, der er høstet efter processer, som lever op til EU’s regler for økologisk landbrug og produktion.

·       Certifikat fra WELL Health-Safety: Lavazza Group har valgt WELL Health-Safety som den protokol, der følges for at beskytte alle på virksomhedens områder. Bygninger med dette certifikat er markeret med et skilt med WELL Health-Safety Rating ved indgangen. Men alle steder verden over, hvor Lavazza Group er til stede, tager hensyn til værdierne kvalitet, sikkerhed, skønhed og velvære

· LEED®-certifikat: Certifikatet for lederskab inden for energi og miljømæssigt design er den mest kendte pris for hensyn til energiforbrug og miljø. Nuvola Lavazza-bygningen, det nye Lavazza virksomhedsledelsescenter, har allerede fået LEED®-certifikat på PLATINUM-niveau, et af de højeste niveauer af certificering. Bygningen er for øjeblikket en af de mest bæredygtige i verden

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.