Fra Mexico til Paris: den fantastiske historie om Beatriz Gonzales og hendes møde med Lavazza.
Den kendte kok Beatriz Gonzales har haft stor passion for mad, siden hun var barn, og blev tiltrukket af finere madlavning i en meget ung alder. I dag er hendes retter generøse og delikate med stor opmærksomhed på selv de mindste detaljer. Mange mennesker går så langt som til at beskrive hendes madlavning som feminin, og Beatriz kan kun erklære sig enig.
Man kan opleve hendes køkken, sammen med en kop Lavazza-espresso, på hendes egen restaurant Neva Cuisine i Paris.
Lad os høre, hvor og hvordan det hele begyndte!
Beatriz Gonzales kommer fra Mexico og gjorde sin kulinariske uddannelse færdig i Frankrig. Hun meldte sig til Institut Paul Bocuse i Lyon og gennemførte derefter en læretid på InterContinental i Cannes og derefter endnu en læretid på Restaurant Pierre Orsi. Efter at have skabt sig et navn i Frankrig forlod Gonzales Lyon for at lære italiensk og tilbragte seks måneder i Firenze.
I Italien kom der fart på hendes karriere, da hun blev ansat på Lucas Carton, en restaurant med tre Michelin-stjerner. Den berømte kok Alain Senderens omdannede denne restaurant til et luksus-brasserie, som fik to Michelin-stjerner efter et enkelt år. Den unge kok lagde liv og sjæl i det og levede et hektisk liv i 5 år.
I en alder af 26 blev hun tilbudt stillingen som assisterende chefkok på La Grande Cascade. Hun lod sig friste af muligheden for at avancere og blev en del af teamet under chefkok Frédéric Robert. Fire år senere forlod hun det prestigefyldte etablissement for sammen med Yannick Tranchant, chefkonditor på La Grande Cascade, at starte sit eget.
Sammen med sin mand, Matthieu Marcant, og en ven og kok ved navn Yannick, åbnede hun sin første restaurant i Paris, Neva, og efter kun tre år åbnede hun sin anden, Coretta.
Da hun fik mere kulinarisk erfaring, blev hun også kok hos Le Rive Droite, den berømte restaurant i La Grande Epicerie de Paris.