Simone Zanoni Simone Zanoni

SIMONE ZANONI: LANDBRUGET I EN MICHELINSTJERNE-RET

Af Lavazza Team 2-3 minutter

Vores ambassadør-kok Simone Zanoni, som oprindeligt er fra Salò (BS) og altid vil være forbundet til sine rødder, er et springvand af idéer, initiativer og kreativitet. Hans passion for madlavning er inspireret af den tid, han brugte i sin tidlige barndom på sin bedstemors landbrug, hvor han lærte om vigtigheden af autentiske og sunde ingredienser.

Så snart han var færdig med sine studier, drog han af sted til Storbritannien for at perfektionere sin madlavning. Fra 1997 til 2001 var han kok på restauranten Aubergine i London, og med sit talent lykkedes det ham at få en uundværlig rolle i teamet. 

Simone Zanoni Lavazza

Kokken Zanonis to virkeligheder

Simone opdeler sig selv i to forskellige forretninger: Restaurant Le George Four Seasons Hotel George V i Paris, hvor han fik sin første Michelinstjerne i 2017, og hans fantastiske projekt med en velkendt smag, Casa Zanoni – et online rum, som han skabte under pandemien med det formål at videreformidle restaurantoplevelsen til alle på hele kloden under den komplette nedlukning.

For Zanoni er madlavning en rejse udi smag, opdagelser og glæder, som kræver en grundlæggende ingrediens: Passion. Hertil føjer han sin hovedmålsætning, idéen om sunde retter, der kan deles, baseret på principper om bæredygtighed og etik, opnået ved at implementere bæredygtige praksisser og initiativer som en grundlæggende værdi i køkkenet. 

Le George, med bæredygtighed i sin kerne

Det er ikke tilfældigt, at Le George var den første hotelrestaurant i Paris, der skilte sig af med vand på flaske og erstattede det med filtreret vand, og en af de første til at gå i gang med genbrug af madspild i samarbejde med Les Alchimistes – CirculAgronomie, en virksomhed i Paris, som håndterer genbrug af organisk affald. Selv kafferester bliver genbrugt gennem et partnerskab med den franske virksomhed La Boîte à Champignons, som bruger dem til dyrkning af markchampignoner, der anvendes som ingrediens i en af de retter, som serveres på Le George.

Ved slutningen af et måltid på Le George kan du nyde Kafa Forest Coffee med aromatiske noter af dadler, kirsebær og honning. Kafa Forest, som vokser i den eponyme etiopiske skov, er udvundet af de første kaffeplanter og er med deres intense og langvarige smag i øjeblikket rangeret blandt verdens fineste kaffer. Den høstes med håndkraft og tørres på den naturlige måde.

Le George Zanoni

Casa Zanoni, haute cuisine inden for alles rækkevidde

Gennem Casa Zanoni-projektet, hans Instagram-show med madlavningsvideoer og en helt særlig undervisningsstil, tilbyder kokken Simone Zanoni fængslende vejledninger, hvor han lykkes med at formidle al sin passion for avanceret gastronomi til offentligheden på internettet og sørger for, at kunsten at lave haute cuisine er inden for rækkevidde af enhver, der ønsker at omfavne den. På denne måde går han lige i hjertet på sine kunder rundt om på kloden og øger sin tilstedeværelse online, samtidig med at han tilbyder virtuelle madlavningslektioner til diverse virksomheder. Hans samarbejde med Lavazza siden 2015 er bevis på, hvor utrolig vigtigt det er – selv i dag – at fortsætte med at fremme værdier, såsom enkelhed og skønheden ved traditionel madlavning, sådan som den passer ind sammen med modernitet

Casa Zanoni

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.