kaffemaskine med Alexa kaffemaskine med Alexa

Kaffemaskine med Alexa, fremtiden i en kop kaffe

2-3 minutter

Det er et faktum, at Alexa har gjort livet nemmere gennem muligheden for at udføre en række opgaver, udelukkende ved hjælp af stemmestyring. Fremover kan Alexa også hjælpe med at brygge fantastisk kaffe med en vidunderlig smart stemmeaktiveret kaffemaskine, som er designet i samarbejde med Lavazza.

Hvordan fungerer kaffemaskinen?

For nylig lancerede Lavazza en helt ny kaffemaskine , der benytter en indbygget Alexa-stemmeassistent. Brandets seneste model, der er kendt som A Modo Mio-espressokaffemaskinen, passende kaldet Voicy, er blevet til i samarbejde med Amazon og kan udføre de vidundere, som en intelligent personlig assistent kan klare.

Du vil være i stand til ikke blot at bede om at få brygget din vidunderlige espresso, men vil også kunne få gavn af en række andre funktioner og tjenester. Du vil få oplysninger om vejret og traffikforholdene samt have mulighed for at sende beskeder, foretage og modtage opkald eller tænde for lyset og afspille din foretrukne musik. For første gang møder den bedste kvalitetskaffe de uendelige muligheder, som Alexa giver, samt charmen ved en smart og teknologisk innovativ enhed.

Derudover fungerer Lavazza A Modo Mio Voicy med en dedikeret appsom lader dig udføre flere funktioner, fra overvågning af kapselbeholdningen til afgivelse af nye bestillinger eller registrering af dit daglig forbrug af kaffe. Som du kan se, er det eneste, du behøver at gøre, at nyde din vidunderlige kaffeoplevelse!

 

 App A Modo Mio Voicy


Derfor er det nyttigt at få assistance fra Alexa

Alexas hjælp og assistance giver dig svarene på ethvert spørgsmål og behov. Det første, du skal gøre, er at downloade og logge ind på det særlige Home Connect-afsnit, som du nemt kan finde på home-connect.com. Hvis du allerede har en konto, bedes du sørge for, at alle dine husholdningsapparater er forbundet til den. Når du er tilmeldt, skal du blot tilknytte dine husholdningsapparater ved at følge instruktionerne i appen eller læse vejledningen fra Home Connect-apparater.

På dette tidspunkt skal du forbinde Amazon Echo til din konto. Log på via din Alexa-app eller på alexa.amazon.de, og tjek til slut dine indstillinger. Du skal aktivere egenskaben og tilføje funktionaliteten for det smarte apparat. Gennemse Alexa Skill Store, og søg efter “Home Connect”-egenskaber, aktivér dernæst den ønskede egenskab og log på med dine legitimationsoplysninger til Home Connect. Dine Home Connect-apparater tilknyttes nu Amazon Echo via din brugerkonto, og endelig kan du komme i gang.

Alexa-kaffemaskine

Teknologien bag denne kaffemaskine

Lanceringen af A Modo Mio Voicy, som gør brug af Alexa-teknologi, vidner om Lavazzas engagement i at udvikle højteknologiske løsninger, der placerer brandet midt i en innovativ  kaffeoplevelse af høj kvalitet, som kunden nemt kan nyde i hjemmet. 

Hvad er Alexa? Vi snakker om et system baseret på behandling med naturligt sprog, skabt af Amazon. Med andre ord er Alexa en virtuel assistent, hvis bidrag tager del i Amazon Echo, Dot, Tap, FireTV og hundreder af andre tredjepartsprodukter. Denne banebrydende teknologi blev lanceret i 2012 og er blevet en integreret del af utallige tjenester. Fra at være en simpel enhed til oplæsning af vejrudsigten eller afspilning af musik, har den udviklet sig til nu at være en form for alsidigt lager med over 100.000 egenskaber.

Lad os se, hvordan det fungerer. Et eksempel er, når lyset skal tændes. I denne situation er det den underliggende hardwareenhed – som altid er online – der optager stemmen gennem sin mikrofon. Denne sendes til Alexa Voice Service (AVS), en tjeneste i skyen, som forstår optagelsen, og omdanner den til en kommando. Systemet vil da søge efter den specifikke funktion på den liste, der indeholder de egenskaber, det kan udføre, og sende det relevante output tilbage til enheden.

Er du klar til at gøre din hverdagsoplevelse med kaffe til en teknologisk oplevelse? A Modo Mio espressokaffemaskinen gør dine vaner lettere og forbedrer din rutine ved at føje et smagfuldt strejf til din hverdag.


Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.