ALT

Ferran Adrià: mere end en mesterkok

Ferran Adrià er kendt som madfilosof og guru inden for international gastronomi.

Af Lavazza Team 2-3 minutter

Ferran Adrià kom med på Time Magazines liste over verdens 100 mest indflydelsesrige personer og har modtaget flere æresgrader. I de senere år har han på radikal vis ændret den moderne haute cuisine.

Vores samarbejde med Adrià begyndte i år 2000, da vi lancerede vores særlige Coffee Design. På grund af dette partnerskab blev kaffe officielt introduceret i topgastronomiens verden. Den gang kunne man også nyde en kop Lavazza-kaffe efter et eksklusivt måltid på hans toprestauranter El Bulli i Barcelona og Heart på Ibiza.

 

 

På restauranten El Bulli udviklede Adrià en kreativ metode, som nu er blevet grundlæggende for nye forskningsprojekter. Hele denne historie og alle råvarerne brugt til de 1846 opskrifter, han opfandt gennem årene med sin gastronomiske kreativitet, kan opleves på Cala Montjoi Foundation, som åbnede i 2019.

Adrià er også grundlægger af El Bulli Foundation, et innovativt center for gastronomisk forskning med det mål at studere og katalogisere al kulinarisk viden i verden. Dette helt specielle initiativ har fokus på kulinarisk innovation og indsamler kulinariske traditioner, viden og ekspertise fra hele verden.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.