TILBAGE
Open Art

“Luce Filante” lyser Guggenheim i Venedig op

Udgivet den 04 juli 17

 

"Luce Filante" er en udstilling, der viser udviklingen af Mark Tobeys unikke og banebrydende stil, der fuldt ud repræsenterer den internationale og modernistiske ånd i midten af det 20. århundrede. Over 70 værker, der kombinerer øst og vest lige fra traditionel, kinesisk malerkunst til europæisk kubisme.

 

 

Kombinationen af forskellige kulturer er en livsnerve af kreativitet, en inspirerende blanding, der vises i denne europæiske, retrospektive udstilling, som er den første af slagsen for denne fantastiske, amerikanske kunstner i over 20 år.

 

Kunst er ofte modstridende, radikal, ekstraordinær. Den er en fremdrift mod det ukendte så langt foran i avantgardestilen, at den ikke umiddelbart har noget tilhørsforhold til principperne på den pågældende tid. Lavazza hylder denne naturlige pionerånd, for det er den samme ånd, der repræsenteres i varemærkets historie og i Guggenheim Foundation, der støtter kunstnere som Mark Tobey og løbende spreder og fremmer deres arbejde i Italien og i hele verden.

 

For kunst er som en kop god kaffe: Det er en fornøjelse at dele den.

 

Vi har fundet flere artikler, der måske er interessante for dig...

MAGASIN
Hvem står bag TOILETPAPER: Maurizio Cattelan

Open Art

LÆS MERE
MAGASIN
Lisa Hoke farver Nuvola med sin kunst

Open Art

LÆS MERE
MAGASIN
New York Guggenheim åbner dørene for “Visionaries”

Open Art

LÆS MERE
MAGASIN
Art & Culture

Manifesto

LÆS MERE
MAGASIN
“Luce Filante” lyser Guggenheim i Venedig op

Open Art

LÆS MERE