TILBAGE
Open Art

New York Guggenheim åbner dørene for “Visionaries”

Udgivet den 08 juli 17

Lavazza er glad for at kunne præsentere "Visionaries: Skabelse af en Moderne Guggenheim", en udstilling dedikeret til det overordnede figurative arbejde fra det 19. og 20. århundrede, Solomon R. Guggenheim Foundation-samlingen, på 80-års-dagen for etableringen i 1937.

 

 

Den imponerende udstilling følger aktiviteterne hos seks protektorer, som var ægte pionerer, der hjalp med at etablere Guggenheim Foundation, og herigennem gøres deres personlige samlinger tilgængelige i denne offentlige institution.

 

Over 170 værker, der repræsenterer næsten et helt århundrede af kunsthistorie: Fra Camille Pissarro til Jackson Pollock, via Manet, Chagall, Picasso og mange andre.

 

Et projekt, der understreger Lavazzas engagement i kunst og kultur: En hyldest til ekstraordinære mennesker, der har medvirket til at give os en bedre forståelse af verden omkring os.

 

Il Guggenheim di New York apre le porte a Visionaries
Il Guggenheim di New York apre le porte a Visionaries

 

Lavazza blev etableret som en familiedrevet virksomhed baseret på innovation og eksperimentering, og virksomheden er inspireret af de mennesker, hvis forudseenhed understøttede nye former for kreative udtryk i de sidste to århundreder og endnu længere tilbage. Med Visionaries er vi beærede over at dele den samme vision i vores stræben efter innovation, der var styrken bag Guggenheim Foundation, samt et helt særligt kendetegn ved denne virksomheds historie.

 

En mulighed for at se kunstnerne og personerne bag de fantastiske værker, der har ændret kunstens betydning, form og funktion for evigt.

 

Vi har fundet flere artikler, der måske er interessante for dig...

MAGASIN
Hvem står bag TOILETPAPER: Maurizio Cattelan

Open Art

LÆS MERE
MAGASIN
Lisa Hoke farver Nuvola med sin kunst

Open Art

LÆS MERE
MAGASIN
New York Guggenheim åbner dørene for “Visionaries”

Open Art

LÆS MERE
MAGASIN
Art & Culture

Manifesto

LÆS MERE
MAGASIN
“Luce Filante” lyser Guggenheim i Venedig op

Open Art

LÆS MERE