VI ER STOLTE AF AT STØTTE

Den nye Lavazza-kalender

At dele et måltid er en kærlighedsgerning.
Massimo Bottura, chef-kok hos Osteria Francescana og grundlægger af “Mad for sjælen”
Det, jeg gør for 2030, er at
bekæmpe spild.

Mit navn er Massimo Bottura, og jeg er chef-kok hos Osteria Francescana i Modena, Italien. Jeg grundlagde non-profitorganisationen “Mad for sjælen” for at øge opmærksomheden på den dobbelte problemstilling ved madspild og sult.

Siden 2015 har “Mad til sjælen” åbnet fællesskabskantiner over hele verden (Milano, Rio og London), hvor kendte kokke forvandler overskydende mad til sunde og velsmagende måltider til nødlidende.

Gennem disse oplevelser lærer vi, at det at dele et måltid er meget mere end næring til kroppen: Det er en venlig inklusionsgestus og en kærlighedsgerning. I 2030 vil der være masser af andre fælleskantiner på internationalt plan for at omdanne overskydende mad i smukke, inkluderende rum, der er åbne for alle.
Vi er revolutionen!