TILBAGE
Kaffeparring

Kaffe, tennis og topgastronomi

Hvad binder disse tre verdener sammen? Ét ord: passion.

Passion for at indfri de største forventninger, om det er på tennisbanen eller i køkkenet.

I år, under Lavazzas tilstedeværelse ved Wimbledon, mødtes vi med tre førende kokke for at skabe tre uforglemmelige parringer, der bragte udsøgte mad- og kaffeopskrifter sammen.

Vores Training Centre (hvor baristaer lærer kunsten at lave udsøgt kaffe) samarbejdede med Lavazza brand-ambassadør kokkene Shaun Ranking, Carlo Cracco og Ernest Knam. Resultaterne? Formidable.
 

 

Shaun Rankin udforskede vores Alteco-blends umiskendelige noter af honning og hasselnødder og skabte af en ret, der kombinerer de delikate strukturer og smagsvarianter af fint kød og fisk. Han kaldte den: Når tun møder kalv. Vores Training Centre satte Shauns kreation sammen med en iskaffebryg, toppet med blødt, luftigt skum: Alteco fejrer Piedmont.
 

02-Lavazza-Magazine-coffepairing-wimbledon-imgsx
02-Lavazza-Magazine-coffepairing-wimbledon-imgdx

 

Carlo Cracco fandt gennem ¡Tierra! Colombias eksotiske aroma og komplekse noter af jasmin, tørret frugt og mælkechokolade frem til at udforme en ret, der både er imponerende og diskret kompleks. Hans Bløde æg, duft af safran, asparges og mandel har en lagdelt, langvarig duft og et lækkert, komplekst udvalg af smagsindtryk. Vores Training Centre parrede den med en unik kombination af kaffe og urter, med Tierra Colombia Extract, fine urter og et strejf af citrus.
 

03-Lavazza-Magazine-coffepairing-wimbledon-imgsx
03-Lavazza-Magazine-coffepairing-wimbledon-imgdx

 

Ernest Knam hyldede omgivelserne i skabelsen af sin ret ved at lave en dessert formet som en tennisbold, i følgeskab af vores Kafa-blend. Knamace er en sammensætning af sandkage, Cumeo-peber, halv-kandiseret citron, jasmin, chokolademousse og endda guld, for at skabe en lækker delikatesse, der hviler på en seng af dadler og kapersstøv. Lavazza Training Centre parrede dette mesterværk med en energigivende Kafa-krydret injektion.
 

04-Lavazza-Magazine-coffepairing-wimbledon-imgsx
04-Lavazza-Magazine-coffepairing-wimbledon-imgdx