TILBAGE
Kaffeparring

Fra uventede kombinationer til det perfekte par

Ved første øjekast kan nogle ting virke som om, de ikke kunne være længere fra hinanden og forskellige. Et eksempel er sports- og kaffe-brands. Eller asparges og koldbrygget kaffe.

Men der er mennesker, der kan se ud over de overfladiske førstehåndsindtryk. De ser en sammenhæng, finder fælles fodslag; nogle gange kan det føre usædvanlige resultater. De nødvendige ingredienser? Hårdt arbejde, kreativitet og viljen til at eksperimentere.

Under dette års Roland-Garros samarbejdede Lavazza med to Michelin-kokke og en World Pastry-vinder om at kombinere Lavazza Training Centers passion og kompetencer med to udsøgt mad- og servicekaffeprodukter: Kafa og ¡Tierra! Brasilien.

Målet? At favne de aromatiske noter, som de to Lavazza-blends i en topgastronomi-menu udviklet af kokke og som inkluderer tre perfekte kaffe-parringer.

Parringerne blev ført an af noter af modne kirsebær, honning, dadler og jasmin fra Kafa; chokolade, karamel, hasselnødder og tørret frugt fra ¡Tierra! Brasilien.

lavazza-magazine-food-pairing-perfect-pairing-img04
lavazza-magazine-food-pairing-perfect-pairing-img01

Lionel Giraud skabte ”Esprit d’antipasti, olive café” parret med en Voix de la Terre façon-sangria. Simone Zanonis menu bestod af “Voilaille au parfum de primavera” med Kafa en chaud-froid miel et romarin. Og ’dulcis in fundo’, som romerne ville sige (meget passende i dette tilfælde); Marc “Rivière Choux pas chous au cafè et noisette du Piémont” med Kafa à la presse sur ratafia et citron. 

lavazza-magazine-food-pairing-perfect-pairing-img03
lavazza-magazine-food-pairing-perfect-pairing-img02