Care’s

Lavazza hos Care’s

Projektet Care’s — The Ethical Chef Days har nu nået sin tredje udgave, og Lavazza, som har været partner i projektet fra første år, har også bekræftet at ville deltage i 2018. Alta Badia, landskabet som har inspireret flere Michelin-kokke og Norbert Niederkofler, grundlægger af initiativet og brandambassadør for Lavazza, som besluttede at benytte autentisk italiensk kaffe af høj kvalitet i sine elegante menuer.

En bæredygtig kaffe 

Den ubestridte stjerne af prøvesmagning af kaffe fra store højder var ¡Tierra!, hvis blend stammer fra farme godkendt af Rainforest Alliance i Colombia. Omhyggeligt udvalgte bønner, ristet med en langsom og delikat proces. En kvalitetskaffe, som kombineres perfekt med ideen om et etisk køkken. Under det fire dage lange arrangement var Niederkofler omgivet af internationalt kendte kokke, deriblandt sicilianske Filippo La Mantia, som også var vært. Under forberedelserne var der størst fokus på råvarer, mikroproducenter og bevarelse af gamle traditioner. De er begge beundrere af Lavazza og begejstrede de tilstedeværende med de unikke aspekter ved kaffe, såsom Chemex og V60, der går langt videre end traditionel espresso og skaber en eklektisk smagsoplevelse.