ALT alt

David Cutler, en ægte kaffespecialist

Få mere at vide om, hvorfor Cutler mener, det er fundamentalt at lære mere inden for kaffeindustrien

Af Lavazza Team 2 minutter

David Cutler er kaffeekspert og -entusiast, kan man roligt sige, og en vigtig del af Lavazzas team i Storbritannien.

HISTORIEN MED LAVAZZA

Hans rejse med Lavazza begyndte først i 2013, da han underviste i færdigheder for baristaer og kaffebrygning. Cutler var en periode i Lavazzas hovedkvarter i Torino, hvor han udviklede kurser til Storbritannien og Irland. 

Siden 2015 har Cutler været undervisningsleder for Lavazza i Storbritannien og arbejder som kaffespecialist og brandambassadør, samtidig med at han står for vores Training Center i Storbritannien.

PROMOVERING AF KAFFEKULTUREN

David er begejstret over, hvordan kaffeindustrien har udviklet sig i Storbritannien gennem det sidste årti, og han mener, man skal tilbyde kunderne en komplet kaffeoplevelse. Sammen med Lavazza arbejder han på at gøre dette ved at videregive Lavazzas historie og ekspertise på Lavazzas kursusfaciliteter, som har verdensklasse og er de største centre for kaffestudier i Italien og resten af verden.

Cutlers mål er at give alle dem, som gerne vil lære mere om kunsten ved kaffe og dyrke kulturen, et sted, hvor de kan være kreative i deres tilberedning af kaffe.  

Ved at tænke ud af boksen og finde nye og anderledes måder at bruge denne skønne og karakteristiske ingrediens på kan mennesker, som arbejder i og med kaffeverdenen få et stort repertoire af ekstraordinære måder at tilberede kaffe på.

DET BETYDER LAVAZZA FOR HAM

Det, Cutler er gladest for ved Lavazza, er den innovative ånd, indsatsen for bæredygtighed og at Lavazza er med til at genindføre kaffedyrkning i områder, hvor der tidligere har været dyrket kaffe i Colombia, Peru og Brasilien. Det er også en af grundene til, at en af hans foretrukne kaffeprodukter er Lavazzas La Reserva de ¡Tierra!, den nye serie af førsteklasses bæredygtige blends dyrket på farme certificeret af Rainforest Alliance.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.