ALT alt

JASON CLARK: TALENTFULD MIXOLOG, KAFFEEKSPERT

Kom om bag baren, og bliv inspireret af Clarks mesterlige og innovative nye cocktail med kaffe.

Af Lavazza Team 3-4 minutter

Jason Clark blev født og opvoksede i New Zealand. Hans passion for at blande drinks begyndte i hjemlandet, da han var 17 år og fik job som bartender på en lokal bar.

Passionen blev meget hurtigt større, og han avancerede i graderne og blev barbestyrer på nogle få år. Før han blev barejer, hoppede han ud i en karriere inden for restaurationsbranchen hos TGIF's i Guildford, Storbritannien, i 1997. 

Efter nogle få år i restaurationsbranchen fortsatte han sin karriere i lande som Australien og New Zealand, hvor han siden har fået sig et godt ry og navn. Han har deltaget og vundet mange konkurrencer i storbyer som Amsterdam, Warsaw, London og Berlin.

Med 23 års erfaring inden for mad og drikke bag sig har han opnået den viden og de evner, der skal til for at blande perfekte cocktails. Hans cocktails er kendte for at være dristige, distinkte og karakteristiske og for at rumme et bredt udvalg af smage.

HANS KÆRLIGHED TIL KAFFE

Clark er fascineret af historien og håndværket bag kaffe, og det er en af hans foretrukne ingredienser i hans cocktails.

Ved at kombinere to af hans største fornøjelser, kaffe og mixologi, har han opfundet mange nye versioner af verdens mest populære drikke.

Han har perfektioneret kunsten at blande kaffe-baserede cocktails og enkle klassikere, som Espresso Martini og Irish coffee, ved at røre, ryste, blande og brænde.

Med forskellige former for blends, ristninger og tilberedningsmetoder giver cocktails med kaffe den perfekte “wow-oplevelse,” siger Clark.

CLARK OG LAVAZZA

Da kaffe ofte er den dominerende smag i hans verdenskendte, kaffe-baserede cocktails, er Clark stolt over at være brandambassadør for Lavazza. Takket være Lavazza har han fået adgang til noget af verdens bedste kvalitetskaffe, og endnu vigtigere så har han fået en anden platform, hvor han kan dele sin passion for kaffe og mixologi med resten af verden.

Ud over at skabe drikke vil Clark gerne dele sin kreativitet, viden og evner med kaffe-kendere og entusiaster over hele verden. Clark ved fra egen erfaring, hvordan kaffe giver utroligt mange fantastiske muligheder, og han opfordrer bartendere til være kreative med kaffens smage.

For Clark og hans elever har kaffe åbnet døren til en hel verden af spændende nye drinks.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.