Andrea Camastra

Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:

Senses (Warszawa)

Den italienske kok Andrea Camastra, født i Monopoli i 1980, er en mester, når det gælder kombinationen af smag og følesans. Hans kærlighed til og respekt for naturlige råvarer kommer fra Bari, byen hvor han blev født og et sted, som er kendt for sin tradition for frisk, rå fisk.

Andrea har forfinet sit håndværk på nogle af verdens bedste restauranter. Han er blevet udnævnt som Chef of the Year North England, Chef of the Future 2015 og Chef of the Year 2017 af Gault & Millau Guide, og han har desuden fået tildelt en Michelin-stjerne for sin restaurant Senses i Warszawa. 

I juni 2019 blev han medlem af Lavazzas Top Gastronomy, som det italienske brands første ambassadør i Polen, med det formål at kreere nye opskrifter, som præsenterer kaffe som hovedingrediens i alle sine former, hvor han trækker på sine egne evner og konstante eksperimenter.

 

Andrea mestrer den internationale kulinariske trend og er fortaler for kokken Hervé This’ “note by note”-madlavningsteknikker: en ny tilgang til gastronomien som bruger rene blandinger, ekstrakter fra naturlige ingredienser samt smags- og duftmolekyler, som klones og derefter anvendes i køkkenet. 

Andrea er fascineret af madens kemi. Han kreerer nye retter og smage, som ikke eksisterer naturligt, gennem hans samarbejde med videnskabsmanden Wiktor Faliszewski.

 

Hvad kan man ellers sige om ham? Han elsker at høre jazz og brasiliansk musik for at blive inspireret i køkkenet!

lavazza_top_gastronomy_mosaic_4
lavazza_top_gastronomy_mosaic_3

De andre kokke

Cerea-brødrene
SE BIOGRAFI

Igor Macchia og Giovanni Grasso
SE BIOGRAFI

Davide Oldani
SE BIOGRAFI

Norbert Niederkofler
SE BIOGRAFI

Cracco Carlo
SE BIOGRAFI

Ferran Adrià
SE BIOGRAFI