Beatriz Gonzalez

Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:

Neva Cuisine (Paris). 

Beatriz Gonzalez kommer fra Mexico og blev tiltrukket af gastronomiens verden i en ung alder. På sin fars råd tog hun til Frankrig for at studere og blev optaget på Institut Paul Bocuse i Lyon.

 

Hun stod i lære hos InterContinental i Cannes (en Michelin-stjerne) og restauranten Pierre Orsi. Efter at have fået de rette kontakter forlod Beatriz Gonzalez Lyon for at lære italiensk og tilbragte seks måneder i Firenze. Dette skulle have været hendes sidste arbejdsplads i udlandet, før hun vendte tilbage til sit hjemland for at overtage familiens restaurant.

 

Men da hun i en alder af 21 blev ansat på Lucas Carton, en restaurant med tre Michelin-stjerner, tog hendes karriere hurtigt fart. Den berømte kok Alain Senderens omdannede sin restaurant til et luksus-brasserie, som fik to Michelin-stjerner efter et enkelt år. Den unge kok lagde liv og sjæl i det og levede et hektisk liv i 5 år.

Beatriz_Gonzales_foto_01
Beatriz_Gonzales_foto_02

Da hun var 26, tilbød La Grande Cascade hende stillingen som stedfortrædende souschef lige under chefkokken. Hun lod sig friste af muligheden for at avancere og blev en del af teamet under chefkok Frédéric Robert (en Michelin-stjerne).

Fire år senere forlod hun det prestigefyldte etablissement for sammen med Yannick Tranchant, chefkonditor på La Grande Cascade, at starte sit eget. 

 

Sammen med sin mand Matthieu Marcant og vennen Yannick åbnede hun restauranten Neva i Paris. Efter endnu tre år åbnede hun endnu en restaurant, Coretta, over for Martin Luther King Park i Paris’ 17. arrondissement, et kvarter som er i hurtig forvandling. Restauranten har været en stor succes, siden den åbnede, og hendes eventyr fortsætter.

 

Hendes retter er overdådige og delikate, og der er kælet for de mindste detaljer.

Nogle vil måske beskrive hendes mad som værende ret feminin, og det er Beatriz helt enig i.

I dag er hun også kok på Le Rive Droite, restauranten i La Grande Epicerie de Paris.

Beatriz_Gonzalez_03
Beatriz_Gonzalez_04
gonzales_1
gonzales_2

De andre kokke

Denny Imbroisi
SE BIOGRAFI

Vivien Durand
SE BIOGRAFI

Ferran Adrià

Yannick Tranchant
SE BIOGRAFI

Massimo Bottura
SE BIOGRAFI

Simone Zanoni
SE BIOGRAFI

Lionel Giraud
SE BIOGRAFI

Carlo Cracco