Dennis Zoppi

Dennis Zoppi en kæmpe inden for mixologien. Han stammer oprindeligt fra Cremona, men flyttede til Torino, hans talent finder altid en måde at udtrykke sig på. Han er født i 1980 og har været bartender siden 1996. Han var ejer af Smile Tree i Torino, et mixologilaboratorium, en magisk lair med en tæller rig på overraskelser og en skov af åndflasker suspenderet midt i luften.

Dennis Zoppi blev først inspireret, da han ville besøge baren og tobaksbutikken ejes af familien af nogle af hans venner, selvom hans sande introduktion til kaffe fandt sted under hans første kursus for barmen på A.I.B.S. institut. Læreren havde en stor passion for kaffe, og som med alle der elsker deres job, så udnyttede han enhver mulighed for at videregive sin uforbeholdne kærlighed til dette råmateriale til sine elever. Her fik Dennis Zoppi sin store fascination for barer, et sted hvor alt foregår i en cyklus, fra morgen til natten falder på, for derefter at starte forfra igen. Det siges, at han er en mand, som er fascineret af det ypperlige, som ikke sætter nogle grænser for sig selv og som altid er på udkig efter mere, som sigter mod at afdække meget raffinerede detaljer og facetter.

Der findes ikke en kok på planeten, som ikke stræber efter stjernerne: opskrifterne fra Davide Oldani, Pietro Leeman og Dennis Zoppi til Coffee In Space

For ham er kaffe en værdifuld ingrediens, for den er forbundet med alle de mest intime øjeblikke, som deles af folk, der drikker kaffen i hinandens selskab. Duften vækker mange minder og endda nostalgi, og det er måske netop derfor, han er så glad for kaffe. Hans kunst, Cocktail Design, er en helt ny kunstart, der ikke rigtig har eksisteret før nu. Cocktail Design betyder ikke bare at skabe noget smukt, som kan imponere. Det handler om meget mere end det. Det handler om alle sanserne, om smage, historier, vidundere, dufte og mest af alt er det en oplevelse. Dennis Zoppi er for tiden involveret i uddannelse, konsulentvirksomhed og produktudvikling.

De andre kokke

Loretta Fanella
SE BIOGRAFI

Pietro Leemann
SE BIOGRAFI

Massimo Bottura
SE BIOGRAFI

Maurilio Garola
SE BIOGRAFI

Cerea-brødrene
SE BIOGRAFI

Cracco Carlo
SE BIOGRAFI

Ferran Adrià
SE BIOGRAFI