Denny Imbroisi

Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:

IDA (Paris). 

Født i Mantua i 1987, men med Calabrian rødder, blev Denny Imbroisi introduceret til traditionelle opskrifter i en alder af 14, da han begyndte at hjælpe sin far i køkkenet. Efter cateringskole flyttede han til Imola for at arbejde på Ristorante San Domenico, som uddannede ham i haute cuisine. Han har arbejdet i Italien og Frankrig — hvor han flyttede til i 2006 — og har arbejdet med Giancarlo Perbellini, Quique Dacosta og William Ledeuil, men det sande vendepunkt skete for ham, da han mødte Alain Ducasse. Ducasse, som flere gange er hædret af Michelin, tog Imbroisi ind som souschef og satte ham til at lede køkkenerne på sin restaurant Jules Verne indtil januar 2015. Undervisningen fra Ducasse tillod, at Denny kunne eksperimentere med hemmelighederne i den franske madtradition, og fire måneder senere åbnede han sin første restaurant, IDA, i Paris. Den vandt priser som bedste udenlandske restaurant og for den bedste carbonara i Le Figaro og Pudlowski-guiden. 

Denny_Imbroisi_foto_01
Denny_Imbroisi_foto_02

I 2016 udgav han en bog om sine oplevelser på den anden side af Alperne: ‘L’Italia di Denny Imbroisi, 45 ricette di un italiano a Parigi’ (Danny Imbroisis Italien, 45 opskrifter fra en italiener i Paris). Kokken fortæller, hvordan man kan genfortolke traditioner og kombinere de to europæiske kulturer for at få det bedste ud af begge. Samme år blev han udnævnt som brandambassadør for Lavazza og var med til Identità Golose, hvor han serverede sin tagliolini-pasta baseret på Kafa-kaffe.

 

denny_imbroisi_gallery_D_02
denny_imbroisi_gallery_D_03

I 2017 åbnede han Epoca, der ifølge Express er den bedste italienske restaurant i Frankrig. Samme år præsenterede han sammen med Richard Toix og Simone Zanoni innovative opskrifter præget af Lavazza ved French Open i Paris.

Ristorante IDA

IDA tager sine gæster med på en opdagelsesrejse, hvor man udforsker kunsten at leve og italiensk gastronomi, takket være et fremragende team, hvis gode humor og festlige stemning aldrig svigter.

De andre kokke

Lionel Giraud
SE BIOGRAFI

Vivien Durand
SE BIOGRAFI

Massimo Bottura
SE BIOGRAFI

Beatriz Gonzalez
SE BIOGRAFI

Yannick Tranchant
SE BIOGRAFI

Ferran Adrià
SE BIOGRAFI

Simone Zanoni
SE BIOGRAFI

Carlo Cracco
SE BIOGRAFI