Filippo La Mantia

Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:

Ristorante Oste e Cuoco og Piano Bar (Milano). 

Filippo blev født i Palermo i 1960 og opdagede meget tidligt sin passion for madlavning, men det var først i 2001, at han besluttede at iføre sig kokketøjet. Han flyttede til Rom for at prøve noget nyt og lancerede sig selv som “vært og kok”, og et år senere åbnede han sin første restaurant, Zagara

Filippo La Mantia, gæstfrihed i sin reneste form

I 2006 flyttede han helt til Indonesien, hvor han blev konsulent for Losari Coffee Plantation Resort på Java. Tilbage i sit hjemland åbnede han La Trattoria kun et stenkast fra Pantheon, et projekt som holdt ham beskæftiget i tre år. I 2015 rettede han sin opmærksomhed mod Milano. Filippo La Mantias nyeste projekt med det passende navn Oste e Cuoco (vært og kok) er tænkt som et sted, hvor man kan slappe af, læse sin avis eller nyde en arancina.
Fra sine første erfaringer på markedet Vucciria i Palermo har Filippo lært, hvordan man finder de bedste råvarer, en proces som begynder med at røre ved dem og derefter involverer alle sanserne. 

Godmorgen fra Lavazza, Deliveroo og kokken Filippo La Mantia

La Mantia bruger sicilianske traditioner som sit udgangspunkt for at bringe innovation ind i italiensk madlavning. Blandt de forskellige for- og hovedretter på hans menu er hans pesto baseret på appelsin helt enestående.
Filippo La Mantia har været brandambassadør for Lavazza siden 2013.
Blandt de initiativer, han har startet, er et samarbejde med Lavazza og Deliveroo på den internationale kaffedag i 2017. I to dage tilbød en madleveringstjeneste en boks med gourmetmorgenmad i et begrænset antal med kokkens signatur. Boksen indeholdt en pakke udvalgt kaffe, to espressokopper og en Lavazza-mokkakande plus Krapfen-donuts eller arancini med limepesto.
Kokken fra Palermo deltog i 2018-udgaven af Care’s, et etisk madinitiativ som foregik i Alta Badia omgivet af sneklædte bjerge.

Oste e Cuoco    

Filippo La Mantias forhold til madlavning er følelsesladet. Og det kan smages på maden. Hans restaurant er en afspejling af Pantelleria. Cannoli til morgenmad, aperitifs med frisklavet, sprød panelle. Couscous og caponata på bordet.

 

Piazza Risorgimento (angolo Via Poerio 2/A)

20129 Milano

De andre kokke

Loretta Fanella
SE BIOGRAFI

Massimo Bottura
SE BIOGRAFI

Pietro Leemann
SE BIOGRAFI

Luca Fantin
SE BIOGRAFI

Cracco Carlo
SE BIOGRAFI

Dennis Zoppi
SE BIOGRAFI

Costardi-brødrene
SE BIOGRAFI

Ferran Adrià
SE BIOGRAFI