Igor Macchia og Giovanni Grasso

Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:

La Credenza (San Maurizio Canavese). 

Igor Macchia og Giovanni Grassos restaurant La Credenza fascinerer og fortryller takket være harmonien i rummene, den underspillede sammensætning af borde og stedets atmosfære, der er både klassisk og moderne og et umiddelbart billede på den vigtigste og mest intime essens ved deres madlavning.

De er frontfigurer i et restaurantprojekt med fornem mad, der startede i 1991 med Michelin-restauranten La Credenza i San Maurizio Canavese og er vokset gennem årene med åbningen af Casa Format. Stedet rummer flere funktioner, består både af restaurant og hotel og er et sandt tempel for ansvarlig, bevidst og ‘bæredygtig’ restaurantvirksomhed med en køkkenhave på 2000 kvadratmeter, som danner base for køkkenets sæsonbestemte udbud.

 

 

Symbiosen mellem de to kokke er imponerende, da de har været i stand til at kombinere deres professionelle liv på en harmonisk måde, som gør, at den ene kan gå ud blandt gæsterne (altid med et årvågent øje på tallerknerne naturligvis), mens den anden fungerer som chefkok - eller rettere som en leder af ligeværdige - i køkkenet. Men dette forhindrer ham dog ikke i regelmæssigt at tage på rejser til Fjernøsten, hvilket han elsker. Her lærer han andre om italiensk madlavning og samler inspiration fra sammenstødene mellem forskellige madtraditioner og kulturer, som også kommer til udtryk i køkkenets kreationer. 

Når man taler om La Credenza, taler man utvivlsomt også om fantasi. Men der er også, konstant og ufejlbarligt, en perfekt balance mellem retterne, som om de er blevet sammensat af tre, skarpe, kreative sjæle i nært samarbejde med hinanden.

 

Giovanni Grasso og Igor Macchia har været brandambassadører for Lavazza siden 2011. I 2013 skabte duoen opskriften Rapissino til Lavazzas stand ved udstillingen Host i Milano. I 2017 var Igor æresgæst i tv-programmet MasterChef Danmark. I september 2017 skabte Giovanni Grasso en opskrift baseret på Kafa-kaffe for sammen med Lavazza at fejre 70-års jubilæet for Ferrari.     

Fjern ikke

La Credenza

La Credenza fascinerer og fortryller takket være harmonien i rummene, den underspillede sammensætning af borde og stedets atmosfære, der er både klassisk og moderne og et umiddelbart billede på den vigtigste og mest intime essens ved deres madlavning. Man træder ind i en drømmeverden takket være magien ved retterne og vinen som eliksiren, der binder det hele sammen, og ser producenternes dedikation og fornemmer duften af deres jord gennem skiftende sæsoner.

Casa Format

Køkkenet på Casa Format er en eventyrlig genopdagelse af traditioner og at dele gennem udvælgelsen af bæredygtige råvarer. De, som arbejder her, kalder sig kunsthåndværkere, der kreerer smage, fordi det, du får på tallerkenen, er frugten af deres hænder og tankers dedikerede arbejde.

 

Via Tetti Valfré 1,
Orbassano, Torino

De andre kokke

Carlo Cracco
SE BIOGRAFI

Norbert Niederkofler
SE BIOGRAFI

Cerea-brødrene
SE BIOGRAFI

Massimo Bottura
SE BIOGRAFI

Davide Oldani
SE BIOGRAFI

Ferran Adrià
SE BIOGRAFI