Kevin Fehling

Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:

The Table (Hamborg). 

Kevin Fehling, født i Delmenhorst, trådte sine første skridt i

Bremen, hvor han begyndte sin karriere på Parkhotel og restauranten L’Echalote. I 1999 i en alder af 22 besluttede Kevin sig for at følge sine instinkter og tilbragte to år

ombord på krydstogtskibet Europa

Kevin_Fehling_IMG_01
Kevin_Fehling_IMG_02

Som bemærkelsesværdigt ung køkkenchef på restauranten Venezia genopfandt han retter fra forskellige kulturer og lærte, at forbedringer altid fødes af fantasien. Efter en kort periode i Hamborg kom han i 2003 i lære hos Harald Wohlfahrt på restauranten Schwarzwaldstube i Baiersbronn, hvor han perfektionerede en stil, han definerer som “forfinet avantgarde”. Fra 2005 til 2015 var han kok på restauranten La Belle Epoque i Lübeck, som blev tildelt tre stjerner i Michelin-guiden i 2013, hvilket gjorde den til den nordligste trestjernede restaurant.    

I marts 2015 forlod Fehling La Belle Epoque for at blive uafhængig kok og åbnede The Table i Hamborgs HafenCity fem måneder senere. Efter kort tid fik restauranten tre stjerner.
Siden 2017 har Kevin Fehling været brandambassadør for Lavazza.

 

The Table 

Michelin-kokken Kevin Fehlings restaurant “The Table” ligger i det fashionable kvarter HafenCity i Hamborg. Den er kendt for sin modernitet og eksklusivitet, både når det gælder design og sit kulinariske udvalg.

 

Shanghaiallee 15
20457 Hamborg
Tyskland

E-mail: info@the-table-hamburg.de

De andre kokke

Harald Wohlfahrt
SE BIOGRAFI

Ernst Knam
SE BIOGRAFI

Cracco Carlo
SE BIOGRAFI

Massimo Bottura
SE BIOGRAFI

Ferran Adrià
SE BIOGRAFI