Kevin Fehling
Kevin Fehling
Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:
The Table (Hamborg).
Kevin Fehling, født i Delmenhorst, trådte sine første skridt i
Bremen, hvor han begyndte sin karriere på Parkhotel og restauranten L’Echalote. I 1999 i en alder af 22 besluttede Kevin sig for at følge sine instinkter og tilbragte to år
ombord på krydstogtskibet Europa.
Som bemærkelsesværdigt ung køkkenchef på restauranten Venezia genopfandt han retter fra forskellige kulturer og lærte, at forbedringer altid fødes af fantasien. Efter en kort periode i Hamborg kom han i 2003 i lære hos Harald Wohlfahrt på restauranten Schwarzwaldstube i Baiersbronn, hvor han perfektionerede en stil, han definerer som “forfinet avantgarde”. Fra 2005 til 2015 var han kok på restauranten La Belle Epoque i Lübeck, som blev tildelt tre stjerner i Michelin-guiden i 2013, hvilket gjorde den til den nordligste trestjernede restaurant.
I marts 2015 forlod Fehling La Belle Epoque for at blive uafhængig kok og åbnede The Table i Hamborgs HafenCity fem måneder senere. Efter kort tid fik restauranten tre stjerner.
Siden 2017 har Kevin Fehling været brandambassadør for Lavazza.
The Table
Michelin-kokken Kevin Fehlings restaurant “The Table” ligger i det fashionable kvarter HafenCity i Hamborg. Den er kendt for sin modernitet og eksklusivitet, både når det gælder design og sit kulinariske udvalg.
Shanghaiallee 15
20457 Hamborg
Tyskland
E-mail: info@the-table-hamburg.de
De andre kokke