Lionel Giraud

Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:

La Table Saint Crescent (Narbonne). 

Lionel Giraud er Michelin-kok som sin far og sommelier som sin mor, så man kan roligt sige, at han er søn af fransk gastronomi. Som ung blev han naturligt tiltrukket af madlavningens verden og stræbte efter at blive en talentfuld kok som sin far.

 

Efter uddannelsen fra Sacré-Cœur hotel- og restaurantskole i Saint-Chély-D’apcher begyndte Lionel Giraud sin karriere som Commis Chef på Crillon Hotel, på den tostjernede restaurant “Les Ambassadeurs” på Place de la Concorde i Paris. 

 

Snart fik han stillingen som chefkok på kokken Guy Legays restaurant “L’Espadon” på Hotel Ritz i Paris, før han rykkede til Jacques Chibois’ restaurant “La Bastide Saint-Antoine” med to Michelin-stjerner.

 

Efter disse uvurderlige erfaringer vendte Lionel Giraud tilbage til sin hjemby, Aude, og fortsatte sin karriere som Chef de partie for fisk på sin fars restaurant, “La Table Saint Crescent”. 

 

Uventede sammensætninger omdannes til vindende kombinationer
LÆS MERE

Hans karriere inden for gastronomiens verden fortsatte, og snart kom han med i teamet på Michel Guérards restaurant “Les Près Eugénie”, hvor han arbejdede ved siden af den finske kok Olivier Brulard i denne restaurant med tre Michelin-stjerner. Han arbejdede også sammen med kokken Michel Hulin på Michelin-restauranten “Cabro d’Or”. Lionel Giraud rundede denne periode af sit liv af med at blive kok på en luksusrestaurant i Bukarest i Rumænien.

Siden 2003 har Lionel Giraud været chefkok og leder af restauranten “La Table Saint-Crescent”. I 2005 vandt han en Michelin-stjerne ud over at have fået flere anerkendelser, deriblandt fire gafler fra Gault & Millau og titlen som “Master Restaurateur” og “Rising Star”.  

 

På “Table Saint-Crescent” findyrker han sin kunst. Det er madlavning, som består af følelser og sensationer, og som genfortolker årstidens lokale råvarer. Han overrasker sine gæster med originale, nøje udtænkte kombinationer, som stimulerer deres sanser.

Le Table Saint Crescent

Le Table Saint Crescent: en atmosfære indhyllet i historie og med moderne strejf. Her ankommer retterne én efter én med en raffineret koreografi af farver og smage. Alle med Michelin-kokken Lionel Girauds præg.

De andre kokke

Simone Zanoni
SE BIOGRAFI

Carlo Cracco
SE BIOGRAFI

Denny Imbroisi
SE BIOGRAFI

Yannick Tranchant
SE BIOGRAFI

Beatriz Gonzalez
SE BIOGRAFI

Massimo Bottura
SE BIOGRAFI

Vivien Durand
SE BIOGRAFI

Ferran Adrià
SE BIOGRAFI