Norbert Niederkofler

Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:

St. Hubertus på Hotel Rosa Alpina (San Cassiano, Badia). 

I sin barndom i Alto Adige tilbragte Norbert Niederkofler dagene i køkkenet på sin families lille hotel, mens han drømte om at rejse rundt i verden. Han gik på hotel- og restaurantskole i Tegernsee i Tyskland og fortsatte senere sin uddannelse i Italien, hvorefter han finpudsede sit talent på berømte restauranter i London, Zürich og Milano. I firserne og halvfemserne var han inspireret af de bedste kokke. Især Eckart Witzigmann i München og David Bouley i New York lærte Norbert to fundamentale forudsætninger for at få det bedste frem i køkkenet: ubetinget respekt for naturen og kvaliteten af råvarerne. 

Niederkofler vendte tilbage til sit udgangspunkt i 1996 i San Cassiano, da han åbnede restauranten St. Hubertus på Hotel Rosa Alpina, hvor han brugte lokale ingredienser og gjorde reklame for den skønne natur i Dolomitterne. Fire år efter åbningen modtog St. Hubertus sin første Michelin-stjerne, den anden kom i 2007 og den tredje i 2018.
Kokken fra Alto Adige har været brandambassadør for Lavazza siden 2016, året hvor Niederkofler grundlagde Care’s, en institution for et etisk og bæredygtigt køkken.

Ristorante St. Hubertus

Juvelen i kronen på Hotel & Spa Rosa Alpina er Michelin-restauranten St. Hubertus: elegant og afdæmpet, med kun 11 borde. Norbert Niederkoflers mad er enkel og overraskende og rummer en lethed, der skal nydes med både øjne og mund.

 

Adresse: Strada Micurà de Rü, 20, 39036 San Cassiano in Badia (BZ)

 

BOLZANO

Telefon: 0471 849500

I marts 2018 var han vært på restauranten Chesal 1805 i Bardonecchia, hvor han arrangerede  Cena Stellata, eller “Stjerneoplyst måltid”, en hyldest til bjergkulturen.

Norbert Niederkofler, en kok mellem bjerge og stjerner

De andre kokke

Igor Macchia og Giovanni Grasso
SE BIOGRAFI

Costardi-brødrene
SE BIOGRAFI

Filippo La Mantia
SE BIOGRAFI

Luca Fantin
SE BIOGRAFI

Dennis Zoppi
SE BIOGRAFI

Carlo Cracco
SE BIOGRAFI

Ferran Adrià
SE BIOGRAFI

Massimo Bottura
SE BIOGRAFI