Norbert Niederkofler
Norbert Niederkofler
Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:
St. Hubertus på Hotel Rosa Alpina (San Cassiano, Badia).
I sin barndom i Alto Adige tilbragte Norbert Niederkofler dagene i køkkenet på sin families lille hotel, mens han drømte om at rejse rundt i verden. Han gik på hotel- og restaurantskole i Tegernsee i Tyskland og fortsatte senere sin uddannelse i Italien, hvorefter han finpudsede sit talent på berømte restauranter i London, Zürich og Milano. I firserne og halvfemserne var han inspireret af de bedste kokke. Især Eckart Witzigmann i München og David Bouley i New York lærte Norbert to fundamentale forudsætninger for at få det bedste frem i køkkenet: ubetinget respekt for naturen og kvaliteten af råvarerne.
Niederkofler vendte tilbage til sit udgangspunkt i 1996 i San Cassiano, da han åbnede restauranten St. Hubertus på Hotel Rosa Alpina, hvor han brugte lokale ingredienser og gjorde reklame for den skønne natur i Dolomitterne. Fire år efter åbningen modtog St. Hubertus sin første Michelin-stjerne, den anden kom i 2007 og den tredje i 2018.
Kokken fra Alto Adige har været brandambassadør for Lavazza siden 2016, året hvor Niederkofler grundlagde Care’s, en institution for et etisk og bæredygtigt køkken.
Ristorante St. Hubertus
Juvelen i kronen på Hotel & Spa Rosa Alpina er Michelin-restauranten St. Hubertus: elegant og afdæmpet, med kun 11 borde. Norbert Niederkoflers mad er enkel og overraskende og rummer en lethed, der skal nydes med både øjne og mund.
Adresse: Strada Micurà de Rü, 20, 39036 San Cassiano in Badia (BZ)
BOLZANO
Telefon: 0471 849500
I marts 2018 var han vært på restauranten Chesal 1805 i Bardonecchia, hvor han arrangerede Cena Stellata, eller “Stjerneoplyst måltid”, en hyldest til bjergkulturen.
De andre kokke