Shaun Rankin

Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:

Ormer Restaurant&Bar (St. Helier, UK). 

Shaun Rankin er en kendt Michelin-kok med stor passion for de friske ingredienser fra Kanaløerne, hvor han bor.

Der ligger en håndfuld øer mellem Normandiet og Storbritannien: Jersey, den største af øerne i Den Engelske Kanal, er en destination for surfere, forretningsfolk og gourmeter. De kommer fra nabokysterne for at prøve maden i hans restaurant, Ormer, som åbnede i 2003 midt i øens hovedstad, St Helier. Der er Rankin en sand stjerne, ikke bare fordi han er vært på et succesfuldt tv-program på lokal-TV, men først og fremmest fordi hans restaurant fik en Michelin-stjerne efter kun at have været åben i fire måneder. Det er rekordtid efter europæisk standard.

01_IMG_Shaun_Rankin
02_IMG_Shaun_Rankin

Han betegnes som ‘mesterlig’ af madanmeldere og udgav sin første bog med opskrifter i 2011. ‘Seasoned Islands’ indeholder en samling kulinariske opskrifter og fine billeder fra alle Kanaløerne.

Hans opskrifter er også med i ‘Yes Chef!’ og ‘Nigel Haworth’s Obsession’. For nyligt har Shaun Rankin indgået et samarbejde med luksushotellet Flemings Mayfair.    

Flemings Mayfair 

Kokken Shaun Rankins kærlighed til Kanaløerne og deres lokale mad afspejles i menuen på Flemings Mayfair, som serverer årstidens råvarer, såsom frisk hummer, krabbe, østers, muslinger og krydderurter håndplukket langs kysten.

De andre kokke

Ernst Knam
SE BIOGRAFI

Norbert Niederkofler
SE BIOGRAFI

Massimo Bottura
SE BIOGRAFI

Carlo Cracco
SE BIOGRAFI

Ferran Adrià
SE BIOGRAFI