Virgilio Martinez

Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:

Central Restaurante (Lima) 

Virgilio Martinez er født i Peru i 1977 og studerede jura i Lima før han helligede sig madlavning. Efter at have gået på institutionen Cordon Bleu i London og Ottawa begyndte han sin karriere i den kulinariske verden med at arbejde for kokken Gastón Acurio, som senere udnævnte ham til køkkenchef på sin restaurant Astrid y Gaston i Lima. I 2010 åbnede Virgilio Central, en restaurant som på bare få år medførte, at han blev hyldet som ambassadør for peruansk madlavning verden over.  

 Central ligger midt i Lima, og retterne her signalerer en ny æra for latinamerikansk gastronomi, karakteriseret ved livlige farver og modig kreativitet. Brug af lokale råvarer — kulminerende med projektet Mater Iniciativa — og idéen om at præsentere dem baseret på landets højde over havet har givet restauranten plads blandt de 50 bedste i verden. Efter at have fået tre Michelin-stjerner blev Central i 2014 udnævnt som den bedste restaurant i Latinamerika, mens Lima, som åbnede i London i 2012, blev den første peruanske restaurant, som modtog en stjerne i Europa.
Virgilio Martinez er brandambassadør for Lavazza, og i 2017 præsenterede han en række opskrifter for at promovere for kaffeserien Single Origin, der er dedikeret til forholdet mellem produktet og jorden.   

De andre kokke

Ferran Adrià
SE BIOGRAFI

Albert Adrià
SE BIOGRAFI

Carlo Cracco
SE BIOGRAFI

Massimo Bottura
SE BIOGRAFI