Vivien Durand

Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:

Le Prince Noir (Lormont). 

Vivien Durand stammer oprindeligt fra Pyrenæerne og har været passioneret omkring madlavning siden barndommen, så det var naturligt for ham at blive uddannet kok på hotel- og restaurantskolen i Souillac.

 

Efter at have studeret på forskellige kendte restauranter i det sydlige og østlige Frankrig, startede han sin karriere med at arbejde sammen med Alain Ducasse i Monaco. Herefter arbejdede han også en periode som souschef på Grand Hotel i Saint-Jean-de-Luz med Nicolas Masse, før han i 2005 åbnede sin første restaurant, “La Taverne Basque”, sammen med sin kone. 

Vivien_Durand_foto_01
Vivien_Durand_foto_02

Derefter fulgte en anden restaurant, “Chez Claire et Vivien” ved Écomusée Basque, også i Saint-Jean-de-Luz.

Denne unge kok med den afslappede og tilbagelænede rock-and-roll-stil og accent fra det sydvestlige Frankrig fik sin første stjerne på “Eguiazabal, Le bar à vin” i Hendaye i 2013. Michelins valg var overraskende denne gang. Det var den første restaurant i den røde guide, som tilbød tapas à la carte!

På opfordring af kokken Alain Ducasse, vinder af flere stjerner, overtog han i 2014 køkkenet på “Prince Noir” i Lormont.

Hans inspiration får det bedste frem i de retter, han tilbereder, skabe et tilbud baseret på en faux enkelhed og en teknik, der i stedet er meget raffineret.

Le Prince Noir

Le Prince Noir gør brug af friske råvarer fra lokale producenter, masser af kærlighed, passion, generøsitet, en god del inklusion, lidt galskab, solide traditioner, godt humør og fremfor alt en enorm lykkefølelse ved at dele så meget glæde med alle sine gæster.

De andre kokke

Beatriz Gonzalez
SE BIOGRAFI

Yannick Tranchant
SE BIOGRAFI

Denny Imbroisi
SE BIOGRAFI

Ferran Adrià
SE BIOGRAFI

Simone Zanoni
SE BIOGRAFI

Massimo Bottura
SE BIOGRAFI

Lionel Giraud
SE BIOGRAFI

Carlo Cracco
SE BIOGRAFI