Yannick Tranchant

Du kan finde vores kaffe i disse restauranter:

Neva Cuisine (Paris). 

Yannick Tranchant fra Paris udviklede en passion for madlavning tidligt i livet, efter han blev udlært som kok, hvor han for alvor fik øjnene op for den skønne verden af kager på den restaurant, hvor hans søster arbejdede, Sheraton Hotel i Roissy. Her fik han stillingen som chefkonditor.

Yannick_Tranchant_foto_01
Yannick_Tranchant_foto-02

Senere rejste han til Irland, hvor han arbejdede seks måneder på en fransk gourmetrestaurant og søgte nye inspirationskilder. Han vendte tilbage til Frankrig, hvor han blev anden chefkonditor på La Grande Cascade og efter to år avancerede til chefkonditor.

 

Det var de mest afgørende otte år i hans karriere, da det var i denne periode Yannick mødte Beatriz Gonzalez, stedfortrædende souschef fra Mexico og uddannet på Paul Bocuse-instituttet.

Yannick_Tranchant_foto-04
Yannick_Tranchant_foto-03

Duoen, hvis gastronomiske verdener og stilarter supplerede hinanden, ønskede begge det samme: at være uafhængige og åbne deres egen restaurant. Således blev restauranten Neva Cuisine åbnet i juli 2011 i samarbejde med Beatriz Gonzalez’ mand, Mathieu Marcant, i det 8. arrondissement i Paris.

 

På Neva Cuisine udtrykker Yannick sig gennem sine retter på en enkel og sammenhængende måde. Hans desserter repræsenterer et kendt produkt, hvor konsistens og temperatur går op i en højere enhed. De er lette og overdådige på samme tid, og giver dem, som smager dem, en følelse af glæde.

 

De er inspireret af traditionelle franske kager og er også en fryd for øjet. Når man vælger de rette ingredienser, vil der være fokus på det enkle. Her er ingen komplekse eller prætentiøst tilsatte smagsgivere.

De andre kokke

Lionel Giraud
SE BIOGRAFI

Beatriz Gonzalez
SE BIOGRAFI

Denny Imbroisi
SE BIOGRAFI

Simone Zanoni
SE BIOGRAFI

Vivien Durand
SE BIOGRAFI

Carlo Cracco
SE BIOGRAFI

Ferran Adrià
SE BIOGRAFI

Massimo Bottura
SE BIOGRAFI