ALT alt

En rock-n-roll-kok: Vivien Durand

Se mere om Durands restaurant sammen med Lavazza: et møde mellem haute cuisine, tapas, kaffe og glæden ved at dele.

Af Lavazza Team 2-3 minutter

Når man taler om kokken Vivien Durand, kan man ikke undgå at nævne hans største succes: Michelin-stjernen, som blev tildelt Eguiazabal, Le bar à vin.


Vivien Durand er den stolte ejer af den første restaurant i den røde guide, som tilbyder tapas à la carte!

Hans filosofi omkring haute cuisine går ud på at blande falsk enkelhed med en teknik, som til gengæld er meget raffineret. Durands opskrifter, som gør brug af friske ingredienser fra lokale producenter, indeholder også masser af kærlighed, passion, generøsitet, inklusion, lidt galskab, noget klippesolidt, godt humør og et altoverskyggende ønske om at dele denne glæde med sine gæster.

Durand, der kommer fra Pyrenæerne, har været passioneret omkring madlavning siden barndommen, og det virkede naturligt at blive uddannet kok på hotel- og restaurantskolen i Souillac.

Efter at have studeret på forskellige kendte restauranter i det sydlige og østlige Frankrig, startede han sin karriere med at arbejde sammen med Alain Ducasse i Monaco. Herefter arbejdede han en periode som souschef på Grand Hotel i Saint-Jean-de-Luz med Nicolas Masse, før han åbnede sin første restaurant La Taverne Basque sammen med sin kone. Derefter fulgte åbningen af en anden restaurant, Chez Claire et Vivien, ved Écomusée Basque i Saint-Jean-de-Luz. Endelig, på opfordring af kokken Alain Ducasse, overtog han i 2014 køkkenet på “Prince Noir” i Lormont.

På hans nuværende restaurant, Le Prince Noir, kan man få mange Lavazza-produkter efter et udsøgt måltid.

Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.