World’s 50 Best Restaurants

På verdens bedste restauranter drikker man Lavazza

Vinderen af World’s 50 Best Restaurants 2018 var Osteria Francescana under ledelse af Massimo Bottura, vores brandambassadør siden 2013. Faktisk har denne årlige udnævnelse, som tildeles på baggrund af vurderinger fra over tusind kulinariske eksperter, givet indblik i unikke og alsidige kulinariske destinationer lige siden 2002. Takket være panelet bestående af over 1000 kulinariske eksperter giver denne årlige liste et hurtigt overblik over verdens bedste restauranter og tips til destinationer for alle, som gerne vil have unikke og alsidige kulinariske oplevelser.

I 2017 var Lavazza ikke blot sponsor for begivenheden, men det opstod også som initiativets stjerne sammen med Massimo Bottura.

Kafferitualet, på en ny måde 

Faktisk trak den trestjernede kok fra Modena på inspiration fra kvaliteten og alsidigheden ved Lavazzas ¡Tierra!-blend, da han forkælede sine gæster med kandiseret bergamot, kapers, oregano, mandel-granita, havsalt, citronskal og kaffepulver. “Kom til Italien med mig – Vieni in Italia con me” hed den lækre nyfortolkning af traditionel, siciliansk granita, serveret i en Lavazza Puraforma-espressokop. Det var en ret, som stillede spørgsmål ved alle de mest almindelige opfattelser om kaffe ved at være mere delikat end sød, mere kold end varm og ved at blive serveret ved begyndelsen af et måltid i stedet for ved slutningen. Dermed blev Lavazza endnu en gang slået fast som det brand, de bedste gastronomer i verden vælger, takket være sit Training Center, den første espresso-skole grundlagt i Italien i 1979, som gennem mere end 30 år har eksperimenteret med kaffe, og som i dag har 50 afdelinger over hele verden.