ALT alt

Konditor Tranchants kærlighed til Lavazza

Hemmeligheden bag Tranchants lette og lækre desserter.

Af Lavazza Team 2-3 minutter

Yannick Tranchant, født i Paris, er for tiden en af de største konditorer i verden. På sin restaurant Neva Cuisine, hvor man også får  Lavazza-kaffe, udtrykker han sin kreativitet gennem sine retter. Med enkelhed og sammenhæng blander han smage, teksturer og temperaturer. Når man vælger de rette ingredienser, er der ingen komplekse eller prætentiøst tilsatte smagsgivere. Han er kendt for sine lette og overdådige desserter.

Tranchants passion for mad begyndte tidligt og efter at have afsluttet sine kulinariske studier, opdagede han den franske konditortradition på restauranten, hvor hans søster arbejdede, Sheraton Hotel i Roissy. Her fik han senere stillingen som chefkonditor.

Tranchant arbejdede seks måneder på en fransk gourmetrestaurant i Irland for at søge ny inspiration, før han tog tilbage til Frankrig for at blive assisterende chefkonditor på La Grande Cascade. Efter kun to år i denne stilling avancerede Tranchant til stillingen som chefkonditor.

Under sin tid i Frankrig, de vigtigste otte år i hans karriere, mødte Yannick Beatriz Gonzalez, assisterende souschef fra Mexico. Det var i løbet af den periode, at de to, hvis gastronomiske verdener og stilarter supplerede hinanden, besluttede at blive uafhængige og åbne deres egen restaurant. I juli 2011 åbnede Gonzales og Tranchant, sammen med Gonzalez’ mand Mathieu Marcant, Neva Cuisine.


Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.