Frappuccino-opskrift Frappuccino-opskrift

SÅDAN LAVER DU EN LÆKKER FRAPPUCCINO

Af Lavazza Team 2-3 minutter

Frappuccino er en lækker drik, som du nemt selv kan tilberede med nogle få ingredienser og et par toppings,  du kan tilføje efter eget valg. Her kan du se, hvordan du laver en frappuccino derhjemme og sparer penge i det lange løb!

Frappuccino er en cremet type blandet kaffedrik, som kan smages til med forskellige sirupper og smag. Dens tekstur befinder sig et sted mellem en milkshake og en iskaffe.

Selve ordet “frappuccino” er en kombination af det franske udtryk lait frappé – en slags fransk milkshake – og cappuccino, den italienske espressobaserede drik med dampet mælk.

Som du vil se, behøver du, takket være denne opskrift, ikke nødvendigvis at besøge din yndlingscafé for at nyde en vidunderlig kop frappuccino!

Trin 1: Klargør alle ingredienser

Først og fremmest skal du have en rigtig stærk kaffe , som skal være nedkølet. Når du har brygget den, hælder du den i en murerkrukke og stiller den i køleskabet, indtil den er blevet ekstremt kold.

Kaffen skal være stærkere end hvad én person drikker i gennemsnit, da den vil blive kombineret med fløde og sukker! Derudover skal du tage højde for den fortynding, der vil ske, når du blander det hele med is og mælk. Derfor skal du bevare kaffearomaen og smagen til, når din hjemmelavede frappuccino endelig er klar!

Til denne fantastiske frappuccino-opskrift skal du bruge følgende ingredienser:

  •  Is: Bedst, hvis det er knust! Hvis du har isterninger, skal du bare lægge dem i en lynlåspose og derefter forsigtigt bryde dem i små stykker med bagsiden af en ske
  •  Stærk kaffe eller espresso: Det, som gør en frappuccino lækker!
  •  Mælk: du kan bruge din yndlingsmælk eller ethvert alternativ, fra soja til mandel såvel som havremælk.
  •  Til at gøre den sød med: Brug det du foretrækker. Det kan være brunt eller granuleret sukker eller ethvert alternativ, såsom honning.
  • Valgfri toppings: Flødeskum og chokolade- eller karamelsirupper kan give dig den fancy kaffestil, som du sikkert gerne vil opnå derhjemme!

 

Trin 2: forberedelse og præsentation

Her er de nemme trin, du skal følge for at tilberede en perfekt frappuccino:

  • Kom alle ingredienserne i blenderen, og hæld kaffen i til sidst, så isen ikke smelter.
  •  Blend ved fuld kraft, indtil du får en cremet konsistens.
  •  Hæld det hele i et højt glas og top eventuelt med flødeskum og velsmagende topping eller nøddeflager
  • Server din frappuccino med det samme!

Her er vores frappuccino, og du kan være sikker på, at den kan konkurrere med dem, du kan finde på alle de kendte cafeterier! Det tager kun to minutter at brygge den, og ... endnu kortere tid at drikke den!


Kundeservice

Har du brug for hjælp? Se vores ofte stillede spørgsmål eller kontakt os.