Frappuccino er en lækker drik, som du nemt selv kan tilberede med nogle få ingredienser og et par toppings, du kan tilføje efter eget valg. Her kan du se, hvordan du laver en frappuccino derhjemme og sparer penge i det lange løb!
Frappuccino er en cremet type blandet kaffedrik, som kan smages til med forskellige sirupper og smag. Dens tekstur befinder sig et sted mellem en milkshake og en iskaffe.
Selve ordet “frappuccino” er en kombination af det franske udtryk lait frappé – en slags fransk milkshake – og cappuccino, den italienske espressobaserede drik med dampet mælk.
Som du vil se, behøver du, takket være denne opskrift, ikke nødvendigvis at besøge din yndlingscafé for at nyde en vidunderlig kop frappuccino!
Først og fremmest skal du have en rigtig stærk kaffe , som skal være nedkølet. Når du har brygget den, hælder du den i en murerkrukke og stiller den i køleskabet, indtil den er blevet ekstremt kold.
Kaffen skal være stærkere end hvad én person drikker i gennemsnit, da den vil blive kombineret med fløde og sukker! Derudover skal du tage højde for den fortynding, der vil ske, når du blander det hele med is og mælk. Derfor skal du bevare kaffearomaen og smagen til, når din hjemmelavede frappuccino endelig er klar!
Til denne fantastiske frappuccino-opskrift skal du bruge følgende ingredienser:
Her er de nemme trin, du skal følge for at tilberede en perfekt frappuccino:
Her er vores frappuccino, og du kan være sikker på, at den kan konkurrere med dem, du kan finde på alle de kendte cafeterier! Det tager kun to minutter at brygge den, og ... endnu kortere tid at drikke den!