TILBAGE
TheCoffeeBook

E for Espresso

Udgivet den 16 juli 17

Espressoen er anerkendt som italiensk kaffe par excellence i hele verden. Den er kendetegnet ved det, som italienerne kalder “crema” (10 % af den endelige driks volumen), en fyldig smag og en intens aroma.

 

 

“Espresso” betyder “fremstillet i øjeblikket", og denne drikkevare er kendetegnet ved sin hurtige udtrækningsprocedure i maskinen (25-30 sekunder) ved et tryk på 9 bar.

 

 

E come Espresso
E come Espresso

 

Perfektionen bag en espresso opstår igennem kombinationen af fire faktorer: Blanding, maling, espressomaskinen og brugerens færdigheder.

 

Den skal nydes i en espressokop ved en temperatur på omkring 75-80 °C og en mængde på 25-30 ml.

 

Den ideelle “crema” skal være kompakt, elastisk, vedholdende og hasselnøddefarvet. Den må aldrig være skummende, svag, for lys eller for mørk.

 

 

Vi har fundet flere artikler, der måske er interessante for dig...

MAGASIN
S for Smag

LÆS MERE
MAGASIN
B for Bearbejdning

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
C for Crema

LÆS MERE
MAGASIN
B for Bitter

LÆS MERE
MAGASIN
E for Espresso

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
S for Smag

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
M for Maling

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
K for Koffeinfri

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
R for Ristning

TheCoffeeBook

LÆS MERE
MAGASIN
I for Intensitet

TheCoffeeBook

LÆS MERE