Vagtelbryst med gulerodspuré

Sværhedsgrad
1H

Ingredienser
Til vagtelbrysterne
  • 8 vagtelbryster
  • 1 fed hvidløg
  • 1 kvist timian
  • 8 canasta-salatblade
  • 60 g kål
  • 4 porreblade
  • 10 g persille
  • 15 g kaffepulver
  • salt og sort peber efter behov
  • ekstra jomfru olivenolie efter behov
Til gulerodspureen
  • 100 g gulerødder
  • 40 g kartofler
  • 40 g smør
  • salt efter behov
Tilberedning
Ingredienser
Til saucen
  • 1 appelsin
  • 60 g oksekødsbouillon
  • 10 g smør
  • 10 g kaffepulver
  • salt efter behov
  • 10 g sukker
Til pynt
  • 8 g champignon
  • 10 g smør
  • salt og sort peber efter behov
  • 10 g sauce
Tilberedning

Tilberedning

TIL VAGTELBRYSTERNE

Skær kålen i strimler og kog den i en gryde sammen med canasta-bladene og porrebladene.
Skær herefter vagtelbrysterne i skiver og hak noget af kødet. Steg det hakkede kød i olie, hvidløg og finthakket timian. Når det er stegt, tilsæt salt, sort peber og kaffepulver.

Rul canasta-bladene op og bind dem sammen med porre. Bag dem i ovnen i 5 minutter ved 160°.

 

GULERODSPUREEN

Skær kartofler og gulerødder til mirepoix og kog grøntsagerne. Rør og filtrér blandingen.

Tilsæt smør og salt og rør rundt.

 

CHAMPIGNONERNE

Skær champignonerne i skiver og kog dem ved 80°-90° sammen med smør og salt.

Tilsæt appelsinsaucen.

3-Lavazza-magazine-inspiringCooking-Cookitright-petto-quaglia-img1-sx
4-Lavazza-magazine-inspiringCooking-Cookitright-petto-quaglia-img2-dx

Præsentation

Ved anretning starter man med at hælde puré på tallerkenen, hvorefter man lægger to skiver vagtel oven på gulerodspureen. Fordel champignonerne på kødet og dryp lidt appelsinsauce på som pynt.

5-Lavazza-magazine-inspiringCooking-Cookitright-petto-quaglia-img3-sx
6-Lavazza-magazine-inspiringCooking-Cookitright-petto-quaglia-img4-dx

Et par idéer til aftensmaden i aften: Lad disse opskrifter inspirere dig!

MAGASIN 15m
Stegt svinemørbrad med sprød bacon og kaffe-avocadocreme

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 15m
Panettone med Zabaglione-kaffe

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 15m
Græskar- og robiolarisotto med pølsespyd i kaffe

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 3H
Kaffetartelet

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 40m
Kaffe-cheesecake med honning-gelé

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 1H
Skaldyrsalat på creme af bøffelmozzarella

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 2H
Kaffe-chokoladekræmmerhus

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 20m
Oksefilet smagt til med kaffe

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 1H
Risotto med fontinaost, kaffe og kanelfigner

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 30m
Kaffeparfait

Sværhedsgrad
PRØV DET NU