Vaniljeiskaffe

Sværhedsgrad
12H5m

Vaniljesiruppen gør hver en tår til en fornøjelse for ganen og sjælen. En usædvanlig kaffe med en international sjæl.
Ingredienser
  • 1 kop espresso (mokkakande)
  • 150 ml mælk
  • 2 spsk. vaniljesirup
  • 6/8 kaffeisterninger (mokkakande)
Tilberedning

Lav kaffeisterningerne ved at tage isterningebakkerne og hælde kaffen ned i dem. Det er vigtigt ikke at søde kaffen, for ellers fryser den ikke. Fyld et 300 ml glas op med kaffeisterninger og hæld 250 ml mælk oveni. Opløs herefter vaniljesiruppen i kaffen. Hæld til sidst blandingen over mælken og isen. Din vaniljeislatte er klar!

Præsentation

Servér din vaniljeislatte med et sugerør.

Metode

Lav kaffeisterningerne ved at tage isterningebakkerne og hælde kaffen ned i dem.

Det er vigtigt ikke at søde kaffen, for ellers fryser den ikke.

Fyld et 300 ml glas op med kaffeisterninger og hæld 150 ml mælk oveni.

Opløs herefter vaniljesiruppen i kaffen.

Hæld derefter blandingen over mælken og isen.

Din vaniljeislatte er klar!

 

 

Præsentation

Servér din vaniljeislatte med et sugerør.

 

 

Forslag til aftensmaden i aften: Lad disse opskrifter inspirere dig!

MAGASIN 15m
Stegt svinemørbrad med sprød bacon og kaffe-avocadocreme

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 15m
Panettone med Zabaglione-kaffe

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 40m
Kaffe-cheesecake med honning-gelé

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 1H
Skaldyrsalat på creme af bøffelmozzarella

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 30m
Kaffeparfait

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 3H
Tagliatelle med kaffe

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 16H
Koldbrygget kaffe med kirsebær

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 2H
Æg, svampe og kaffe

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 7H 15m
Bayersk kaffekage

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 3H
Søde mørdejskiks

Sværhedsgrad
PRØV DET NU