Vaniljeiskaffe

Sværhedsgrad
12H5m

Vaniljesiruppen gør hver en tår til en fornøjelse for ganen og sjælen. En usædvanlig kaffe med en international sjæl.
Ingredienser
  • 1 kop espresso (mokkakande)
  • 150 ml mælk
  • 2 spsk. vaniljesirup
  • 6/8 kaffeisterninger (mokkakande)
Tilberedning

Lav kaffeisterningerne ved at tage isterningebakkerne og hælde kaffen ned i dem. Det er vigtigt ikke at søde kaffen, for ellers fryser den ikke. Fyld et 300 ml glas op med kaffeisterninger og hæld 250 ml mælk oveni. Opløs herefter vaniljesiruppen i kaffen. Hæld til sidst blandingen over mælken og isen. Din vaniljeislatte er klar!

Præsentation

Servér din vaniljeislatte med et sugerør.

Metode

Lav kaffeisterningerne ved at tage isterningebakkerne og hælde kaffen ned i dem.

Det er vigtigt ikke at søde kaffen, for ellers fryser den ikke.

Fyld et 300 ml glas op med kaffeisterninger og hæld 150 ml mælk oveni.

Opløs herefter vaniljesiruppen i kaffen.

Hæld derefter blandingen over mælken og isen.

Din vaniljeislatte er klar!

 

 

Præsentation

Servér din vaniljeislatte med et sugerør.

 

 

Forslag til aftensmaden i aften: Lad disse opskrifter inspirere dig!

MAGASIN 15m
Panettone med Zabaglione-kaffe

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 3H
Kaffetartelet

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 40m
Kaffe-cheesecake med honning-gelé

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 1H
Risotto med fontinaost, kaffe og kanelfigner

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 2H
Kaffe-chokoladekræmmerhus

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 3H
Tagliatelle med kaffe

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 5m
Iskaffe efter aftensmaden

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 1H 50m
Kaffekager med yuzu-fyld

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 15m
Kaffegranita med ricottacreme

Sværhedsgrad
PRØV DET NU
MAGASIN 7H 15m
Bayersk kaffekage

Sværhedsgrad
PRØV DET NU