Forkæl din jul med…
Magiske julegaver fra Lavazza

På denne side finder du inspiration, til hvordan du kan give din kaffe et tvist af jul med nye spændende opskrifter, brygning af kaffe og vores kaffeblends. Forkæl din jul med magiske julegaver fra Lavazza. Hvem ved – måske det resulterer i en ny tradition. 

Julen er gammel, og julen er ny…

Julelys, julekalendere, konfekt, adventskranse og mistelten. Julen er fuld af små hyggelige traditioner, der alle er med til at skabe den helt særlige stemning, vi elsker så højt. Traditioner er vigtige – men det er fornyelser også. Med en blanding af mange års velkendt hygge og små innovative ideer kan man tage indholdet af traditioner til nye højder og gøre øjeblikke mere magiske. Lavazza har gennem 125 år været med til at forfine kaffetraditioner og udvikle nye smagsopleveler. Dette gælder også måder, hvorpå du kan forkæle og ikke mindst selvforkæle i julemåneden.

7 jule- og nytårsopskrifter du skal prøve

Choux au craquelin med mokkacreme og appelsincurd
LÆS VIDERE

Butterdejs snacks med kaffe penslet på, løgkompot med basilikum og gedeost
LÆS VIDERE

Jule cappuccino med kanelsirup
LÆS VIDERE

Espresso fromage med goldchokolade, friske hindbær og blåbær
LÆS VIDERE

Mynte is med mørkchokolade med varm espresso shot
LÆS VIDERE

Espresso panna cotta med syltet blommer
LÆS VIDERE

Espresso panna cotta med syltet blommer
LÆS VIDERE

Lavazza foodparing

“Det, der slår dig, når du besøger Lavazza i Torino, er, hvor længe de har været involveret i den måde, vi drikker kaffe på, i 125 år har de ristet, blandet og forfinet vores kaffekultur.” – Karl Ljungs restaurant L'Avventura i Stockholm

Hos Lavazza er involvering i kaffekultur og udvikling af smagsoplevelser essentielt. Derfor inviteres flere af verdens bedste kokke hvert år til Lavazza Innovation Center i Torino, hvor de i samarbejde med Lavazzas eksperter eksperimenteret og udviklet nye måder at nyde alle smag og aromaer af kaffe på. Her har kokkestjerner som f.eks. Massimo Bottura, Carlo Cracco, Davide Oldani og Ferran Adrià skabt alt fra spiselige kaffekopper, nitro cappuccino til kaffekaviar og Èspesso, den første solide kaffe.


Her arbejdes der også kontinuerligt på at udvikle nye måder hvorpå kaffes mange gode egenskaber kan inkorporeres i flere former for madlavning – bl.a. julemad.