Fremgangsmåde:

 

•Udblød husblassen i koldt vand i 10 minutter.

 

•Pisk sukker og æg i en skål til den er hvid og luftig.

 

•I en anden skål piskes fløden let. Pisk kun fløden til den begynder at trække spor.

 

•Kom goldchokoladen over vandbad. Det er vigtigt, at chokoladen smeltes ved lav varme, da den ellers kan blive ødelagt.

 

•Pres den udblødte husblas fri for vand. Hæld 1/2 dl friskbrygget espresso over husblassen. Lad det stå og smelte.

 

•Fromagen kan nu samles. Hæld espresso med husblas over i æggeblandingen og vend det i. Vend chokoladen i, og til sidst flødeskummen. Vend forsigtigt. Når fromagen er ensartet, er den klar til at komme på glas eller skåle. 

 

•Lad det stå på køl i 3-4 timer til fromagen er klar.

 

•Serveres med friske hindbær og blåbær samt hakket chokolade.

 

 

Har du lyst til at pynte din dessert ekstra fint, kan du støbe et chokolademønster i stedet for at hakke chokoladen. Du kan finde vejledning til chokolade temperering på YouTube.