Jule cappuccino med kanelsirup

Giv den klassiske cappuccino et tvist af jule med et drys kanel og 1 spsk. Kanelsirup.
  • Kanelsirup
  • Du skal bruge følgende ingredienser:
  • • 300g sukker
  • • 200g vand
  • • 2 kanelstrænger

Fremgangsmåde:

 

•Kom sukker og vand i en gryde, og lad det småsimre. Blandingen må ikke koge.

 

•Når sukkeret er opløst tilsættes de to kanelstænger. Lad blandingen simre i 5 min med kanelstængerne.

 

•Hæld siruppen på flaske og put kanelstængerne med ned i flasken.

 

 

•Siruppen kan uden problemer holde sig i en måned på køl. Fremgangsmåden kan også anvendes til at lave vaniljesirup.

 

  • Cappuccino
  • Du skal bruge følgende ingredienser:
  • • 1 eller 2 espresso shots alt efter egen præference.
  • • 1,5 dl mælk

Fremgangsmåde:

 

•Bryg 1 eller 2 espresso shots.

 

•Brug en mælkeskummer/mælkesteamer til at skumme mælken. Mælken må max varmes op til 70 grader. Bliver mælken mere end 70 grader varm kommer den til at smage af risengrød. Vi anbefaler en temperatur på 63-65grader. 

 

 

Vær opmærksom på at jo federe mælken er, desto mere mælkesukker er der i mælken, hvilket gør at den bliver mere cremet.

 

 

Serverer din cappuccino med et drys kanel og 1 spsk. kanelsirup.