•Udblød husblas i koldt vand i 10 minutter.
•Varm 1 dl fløde med flormelis. Lad det ikke koge.
•Pisk 1 dl fløde med en elpisker. Pisk den ikke for meget, men kun til den trækker spor.
•Pres den udblødt husblas fri for vand og kom den over i gryden til den lune fløde. Tag herefter gryden af blusset.
•Når husblassen er smeltet, vendes halvdelen af creme fraichen lige så stille i. Når massen er ensartet tilsættes resten af creme fraichen.
•Vend forsigtigt fløden i.
•Hæld et lille lag ovenpå den satte panna cotta, eller støb moussebomber i små silikoneforme og sæt dem på frys. Tag dem ud af formen, når de helt frosne.
•Moussen kan max holde sig på frost i 2 døgn.
•Hvis moussen kommes ovenpå panna cottaen, skal den sættes tilbage på køl i 2-3 timer.
•Pynt med syltede blommer.